Focuri de armă, în noaptea de Înviere, la Suceava: Poliţiştii au fost atacaţi cu un topor de un şofer băut (VIDEO)

Focuri de armă, în noaptea de Înviere, la Suceava: Poliţiştii au fost atacaţi cu un topor de un şofer băut (VIDEO)

Intervenţie în forţă cu focuri de armă, în noapte de Înviere, în judeţul Suceava. Poliţiştii au pornit în urmărirea unui bărbat care a refuzat să oprească în trafic, a fugit şi s-a baricadat într-o casă. Agenţii au fost ameninţaţi cu toporul de scandalagiu şi au chemat ajutoare. Într-un final, mascaţii l-au prins şi l-au trimis în arest pentru 24 de ore.

Incidentul s-a produs, cu câteva ore înainte de Înviere, în satul sucevean Zăhăreşti. Poliţiştii au vrut să îl oprească pe individul cu pricina, însă acesta nu a mai ţinut cont de nimeni şi nimic şi a gonit şi mai tare pe şosea.

Imediat, agenţii de poliţie au pornit în urmărirea fugarului. După câţiva kilometri, bărbatul a reuşit să ajungă acasă şi să se baricadeze în propria gospodărie. Însă, cu poliţiştii pe urmele sale.

Văzând că este încolţit, bărbatul a pus mâna pe un topor şi a început să îi ameninţe pe poliţişti, care s-au văzut nevoiţi să cheme întăriri, iar la faţa locului au ajuns şi mascaţii.

Chiar şi aşa, individul nu s-a lăsat intimidat şi a continuat scandalul. Poliţiştii au fost înjuraţi ca la uşa cortului şi mai mult, câţiva dintre agenţi au fost loviţi cu pietre de către scandalagiu. Într-un final, mascaţii au tras mai multe focuri de armă şi au intrat în casă, peste bărbat.

Până la urmă individul a fost prins şi trimis în arest pentru 24 de ore pentru ultraj.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`