HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 28 APRILIE 2019 pentru Zodia Taur

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 28 APRILIE 2019 pentru Zodia Taur
Sursa: Pixabay

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 28 APRILIE 2019 pentru Zodia Taur – Ascultă ce-ţi transmite inima, pentru că de acolo vin azi unele semnale care cer atenţie. Fie că e vorba de presentimente negative care te trag de mânecă la timp, fie că e vorba de un impuls pozitiv de a duce mai departe, deşi te încearcă frica, starea ta emoţională este şi cel mai bun îndrumător.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 28 APRILIE 2019 pentru Zodia Taur – Fă totul precum îţi transmite sufletul, fie că te îndeamnă spre ceva, fie că te reţine să nu mai continui. Ascultându-ţi semnalele pe care intuiţia, inima, subconştientul ţi le transmit, vei reuşi să eviţi la timp o situaţie care ar fi putut avea efecte şi mai profunde asupra psihicului tău.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 28 APRILIE 2019 pentru Zodia Taur – Ceva în interior îţi spune stop şi e bine să ţii cont de aceste avertismente!

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:10 - Gest neașteptat: Un bărbat din Iași a incendiat casa părinților săi. Ce a urmat imediat după
19:07 - Furtuna care n-a mai fost. Miruță (USR): Guvernanții au ridicat nivelul de panică, sperând că nu se va întâmpla mare lucru și vor spune că nu s-a întâmplat că au intervenit ei. Dar i-a încurcat situația, că n-a prea fost deloc (VIDEO)
18:57 - Un director de la CFR Constanța a fost arestat. Ce acuzații i se aduc
18:50 - Documentul care poate fi anulat de Casa de Pensii. Iată cum poți să pierzi bani la pensie, fără să îți dai seama. Ce venituri sunt luate în calcul (FOTO)
18:37 - Primăria Sectorului 4: Noi expertize încadrează anumite zone ale Planșeului Unirii în categoria „pericol public”. În lipsa unor lucrări de urgență, acestea ar putea cădea și produce pierderi de vieți omenești
18:35 - O companie aeriană va oferi Wi-Fi gratuit în timpul zborurilor. A încheiat un acord cu Starlink
18:08 - Propritățile mai puțin cunoscute ale vinetelor. Care sunt bolile care pot fi prevenite prin consumul de vinete
18:01 - Trucurile care te ajută să ai facturi mai mici la gaze. Iată ce trebuie să faci pentru a avea un consum mai mic la căldură (VIDEO)
17:59 - O femeie tot sună la 112 să își reclame soțul cu care se află în divorț, dar polițiștii constată că faptele nu sunt reale
17:58 - Boloş anunță „un nou transfer important de fonduri”: Credite bugetare de 10,6 miliarde de lei, procesate pentru plata pensiilor majorate