HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 26 APRILIE 2019 pentru Zodia Săgetător

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 26 APRILIE 2019 pentru Zodia Săgetător
Foto: Pixabay

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 26 APRILIE 2019 pentru Zodia Săgetător – Prea te cramponezi de fleacurile care n-au ieşit bine, când sunt atâtea alte elemente care ar merita sărbătorite! Descoperă plusurile nivelului la care ai ajuns, pentru că sunt mai importante şi mai numeroase decât neînsemnatele goluri, dar eşti într-o pasă cam pesimistă şi ai tendinţa de a le vedea doar pe cele rele.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 26 APRILIE 2019 pentru Zodia Săgetător – Încearcă să te agăţi de cel mai mic cârlig de speranţă care să te tragă înapoi în zona luminoasă şi frumoasă, şi ai se vezi ce bine evoluează lucrurile în direcţia împlinirii visului tău!

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 26 APRILIE 2019 pentru Zodia Săgetător – Fericirea nu vine prin evenimente spectaculoase şi strălucitoare, ci şi prin semne mici!

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:10 - Gest neașteptat: Un bărbat din Iași a incendiat casa părinților săi. Ce a urmat imediat după
19:07 - Furtuna care n-a mai fost. Miruță (USR): Guvernanții au ridicat nivelul de panică, sperând că nu se va întâmpla mare lucru și vor spune că nu s-a întâmplat că au intervenit ei. Dar i-a încurcat situația, că n-a prea fost deloc (VIDEO)
18:57 - Un director de la CFR Constanța a fost arestat. Ce acuzații i se aduc
18:50 - Documentul care poate fi anulat de Casa de Pensii. Iată cum poți să pierzi bani la pensie, fără să îți dai seama. Ce venituri sunt luate în calcul (FOTO)
18:37 - Primăria Sectorului 4: Noi expertize încadrează anumite zone ale Planșeului Unirii în categoria „pericol public”. În lipsa unor lucrări de urgență, acestea ar putea cădea și produce pierderi de vieți omenești
18:35 - O companie aeriană va oferi Wi-Fi gratuit în timpul zborurilor. A încheiat un acord cu Starlink
18:08 - Propritățile mai puțin cunoscute ale vinetelor. Care sunt bolile care pot fi prevenite prin consumul de vinete
18:01 - Trucurile care te ajută să ai facturi mai mici la gaze. Iată ce trebuie să faci pentru a avea un consum mai mic la căldură (VIDEO)
17:59 - O femeie tot sună la 112 să își reclame soțul cu care se află în divorț, dar polițiștii constată că faptele nu sunt reale
17:58 - Boloş anunță „un nou transfer important de fonduri”: Credite bugetare de 10,6 miliarde de lei, procesate pentru plata pensiilor majorate