Rareș Bogdan, despre achitarea lui Tăriceanu: Acum nu mai e statul paralel? Acum să înțeleg că le convine (VIDEO)

Rareș Bogdan, despre achitarea lui Tăriceanu: Acum nu mai e statul paralel? Acum să înțeleg că le convine (VIDEO)

Rareș Bogdan, candidatul care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare, a comentat luni seară, în cadrul emisiunii „Dosar de politician”, decizia de achitare luată de judecătorii de la Curtea Supremă în dosarul în care Călin Popescu Tăriceanu a fost acuzat de mărturie mincinoasă.

”Acum nu mai e stat ocult, nu mai e statul paralel? Acum să înțeleg că lucrează statul paralel pentru domnul Tăriceanu? Acum să înțeleg că le convine.

Achitările fac parte din viața omenească și din viața statului de drept. Nu există sistem de justiție funcțional unde să nu existe achitări. Doar condamnări există în dictaturi și în tiranii.

Faptul că sunt achitări în sistemul de justiție din România arată că justiția funcționează. (…)

În România, de 30 de ani, s-a devalizat, s-a furat. Întrebarea mea este de ce procurorii anchetează persoane extrem de importante, controversate pe acțiuni ridicole sau mărunte și nu pe marile acțiuni. (…)

Mă întreb de ce domnul Tăriceanu fuge de ridicarea imunității (în celălalt dosar – n.r.) dacă este atât de sigur de nevinovăția domniei sale”, a declarat Rareș Bogdan.

Călin Popescu Tăriceanu a fost achitat definitiv în dosarul în care a fost trimis în judecată pentru mărturie mincinoasă și favorizarea făptuitorului.

Decizia a fost luată luni seară de un complet de cinci judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
11:39 - Ilinca Vandici a comentat noua relație a lui Dorian Popa: „Pe tine te-au prins paparazzi sau te-a filmat cineva pe sub masă”
11:37 - Gabriel Zetea, întrebat despre o eventuală guvernare cu USR: Singurul lucru pe care PSD îl exclude este o colaborare cu AUR, cu Șoșoacă / Sub nicio formă nu excludem PNL (VIDEO)
11:20 - Un mega meteorit a căzut pe fundul oceanului și a fiert apele de pe suprafața Pământului, acum trei miliarde de ani
11:14 - Alexandru Murau (PNL) susține că PSD a lansat o strategie pentru „mutarea a 10-20 de voturi/secție de votare pentru Simion” ca să îl ducă în turul 2 la prezidențiale
11:03 - Care a fost de fapt relația dintre Nadia Comăneci și Benone Sinulescu. Soția regretatului artist a mărturisit tot
10:56 - Șeful ONU ar urma să meargă în Rusia pentru o întâlnire cu Vladimir Putin. Ucraina condamnă vizita
10:40 - Marcel Ciolacu a dezvăluit cu ce echipă ține: Primul pahar de vin cu tata l-am băut într-un pahar cu Steaua / Una dintre bucuriile mele e că Dinamo a rămas în prima ligă
10:36 - Prima ninsoare din București va avea loc mult mai devreme decât ne-am aștepta. Ce spun meteorologii
10:25 - Imaginile șocante cu Angelina Jolie stârnesc în continuare reacții pe rețelele de socializare: „Ce, Doamne, se întâmplă cu venele ei?” și „Dacă aș fi asistentă m-aș năpusti să-i recoltez sânge”
10:03 - Care este orașul cu „cel mai lung bar din lume”? Este cunoscut pentru o băutură renumită