TRAGEDIE pe DN1! Bogdănel și Cezar au murit spulberați de o autoutilitară. Prietenul lor este în comă la spital (FOTO și VIDEO)

TRAGEDIE pe DN1! Bogdănel și Cezar au murit spulberați de o autoutilitară. Prietenul lor este în comă la spital (FOTO și VIDEO)
FOTO: Pixabay

Bogdănel și Cezar, doi bărbați din Florești, județul Prahova, în vârstă de 32 și 36 de ani, s-au stins din viață, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un tragic accident, provocat de o autoutilitară,pe DN1.

ULUITOR! CLARVĂZĂTOAREA DIN CARPAȚI ANUNȚĂ DECESUL! DIN NEFERICIRE, MARIA GHIORGHIU A VĂZUT ASTA! VEZI AICI CINE ESTE ROMÂNUL CARE NE PĂRĂSEȘTE (GALERIE FOTO)

Totodată, un alt tânăr de 21 de ani, Robertin, prieten cu cei doi, este în comă profundă.

E CRIMA SECOLULUI! ȘI-A OMORÂT SOȚIA SI CEI DOI COPII! INCREDIBIL CE I-A FĂCUT ÎNAINTE DE A O STRANGULA! IMAGINI DE COȘMAR (GALERIE FOTO)

Mai precis, cei trei erau pe DN1, schimbau roata unei mașini aflată în pană când șoferul unei autoutilitare, în vârstă de 23 de ani, din Sălaj, nu a văzut avariile şi a intrat în plin în cei trei tineri.

COȘMAR ÎN TELEVIZIUNE! RUGĂCIUNI PENTRU GABRIELA CRISTEA! ARE ACELEAȘI PROBLEME CA ANDREEA BĂLAN! TAVI CLONDA E LA PĂMÂNT (GALERIE FOTO)

Doi dintre ei au murit pe loc, în timp ce Roby, așa cum îi spuneau prietenii, a ajuns la spital în comă profundă, cu traumatism cranio-cerebral grav, mai multe fracturi costale și un traumatism la un genunchi.

Între timp, reţelele de socializare s-au umplut de mesaje de condoleanţe pentru Cezar şi Bogdan, dar și de rugăciuni pentru salvarea lui Roby.

”Nici acum nu imi vine sa cred…Dumnezeu v-a vrut in împărăția lui…Dar de ce acum??de ce asa devreme!??Două suflete frumoase , tinere……. In aceste clipe de adâncă tristeţe este foarte greu să găseşti cuvintele. Rămas bun varule , Rămas bun Bogdanele.Sper ca Dumnezeu sa va aibe in grija lui”; ”Nici acum nu pot sa cred ,mi-e greu sa scriu despre voi la trecut,prieteni buni cu care am trecut si prin bune si prin rele împreună Dumnezeu să va ierte buni mei prieteni DRUM BUN CATRE ÎNGERI ”, sunt câteva dintre mesajele de condoleanțe.

”Sper sa te faci bine fratele meu toata puterea e îndreptată spre tine , doamne ajuta fratele meu”; ” Sper sa te faci bine prieten drag!”, sunt câteva dintre mesajele publicate pe pagina de Facebook a lui Roby.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Sursa:Youtube / obs ph

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:29 - Dan Dungaciu: Maia Sandu are o șansă, în primul rând, bazată pe mobilizarea diasporei. Nu văd niciun candidat care, chiar dacă ar spune-o, i-ar da voturile / Trebuie să regândim aproape radical strategia pentru 2025 (VIDEO)
22:05 - Florin Roman: Câciu mai bine s-ar ocupa de ministerul pe care s-a pus praful de când îl conduce. Să se apuce să-și caute gradul de absorbție, cu lupa, dacă altfel nu îl găsește
21:43 - Adrian Câciu, după declarațiile liderului PNL: „Ceaușescu s-a reîncarnat! Bolșevismul galben este pe val!” / „În aceeași oală cu Ciucă intră și Nicușor Dan, pretins de dreapta, practic un stângist din extrema progresistă”
21:23 - Jeremy Clarkson a suferit o operație „extrem de urgentă” la inimă. Regimul „oribil” pe care trebuie să îl țină: „Care e rostul?”
21:00 - Un șofer băut și drogat a mers cu mașina pe trotuar în Constanța
20:39 - O tânără a intrat cu mașina în zidul unei clădiri. Cinci persoane rănite
20:17 - Hezbollah „condamnă cu fermitate agresiunea sionistă” împotriva Iranului și acuză SUA că „poartă responsabilitatea deplină pentru masacrele, tragediile și durerea” provocate de Israel
19:55 - Marcel Ciolacu: Ne-am ales cu foarte multe după mandatul lui Iohannis, avem trei găuri (VIDEO)
19:34 - România, învinsă categoric de Elveția la Trofeul Carpați. Joc modest al „tricolorelor” în fața unei naționale mult mai slab cotate
19:09 - Două tinere au căzut cu mașina în râu. Cum s-a produs accidentul