HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 22 APRILIE 2019 pentru Zodia Fecioară

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 22 APRILIE 2019 pentru Zodia Fecioară
Sursa: Pixabay

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 22 APRILIE 2019 pentru Zodia Fecioară – Sentimentul de protecţie pe care îl ai este exact ce aveai nevoie pentru a îndrăzni să faci o mare schimbare în viaţa ta.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 22 APRILIE 2019 pentru Zodia Fecioară – Până mai ieri erai nesigur, neclar, nu ştiai prea bine ce ai de făcut sau dacă e bine ceea ce intenţionezi să porneşti, dar acum, s-au adunat o serie de factori care te susţin în direcţia aleasă.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 22 APRILIE 2019 pentru Zodia Fecioară – Primul lucru pentru a păşi pe acest drum e să priveşti în spate să vezi ce cari după tine inutil, de ce te poţi detaşat sau descotorosi, pentru că duci după tine amintiri, resentimente, regrete, emoţii care nu-ţi mai servesc la nimic.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 22 APRILIE 2019 pentru Zodia Fecioară – Eşti pe drumul cel bun, dar evoluţia depinde enorm de felul cum arunci balastul inutil peste bord, pentru că abia după aceea începe ascensiunea!

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
17:23 - Contractul pentru execuția lucrărilor la noul stadion Farul a fost semnat. Vergil Chițac: Urmează construirea propriu-zisă
17:20 - Un traficant de droguri a fost ridicat din mașina în care locuia. Stătea lângă un liceu din Timișoara
17:12 - Ciprian Dobre (PNL): Dacă Nehammer face majoritate cu socialiștii austrieci, se îmbunătățesc teoretic șansele României de a intra în Schengen cu frontierele terestre (VIDEO)
17:08 - Simona Halep, mesaj războinic la Hong Kong, înaintea primului meci după aproape cinci luni / Chiar în Asia devenea lider WTA în urmă cu șapte ani (FOTO)
17:05 - Metoda revoluționară, menită să reducă numărul de șobolani în New York. Care este produsul banal, folosit pentru a scăpa de rozătoare
17:02 - Descoperă cărți care te transportă în lumi magice – ASAP de Axie Oh și alte titluri captivante
16:55 - Trăsătura prințului Harry moștenită de la fratele lui. Detaliul observat de fanii ducelui de Sussex
16:49 - Simona Spătaru (USR), despre ciclonul Ashley: E clar că a fost o situație pe care au exploatat-o politic. Nu se așteptau la niște efecte foarte dezastruoase, dar le-au „îmbrăcat” așa (VIDEO)
16:49 - Noul ministru de interne din Franța ar vrea un referendum pe tema imigrației. Fenomenul a afectat foarte mult societatea în ultimii 50 de ani, consideră Bruno Retailleau
16:46 - Ialomițianu (PMP): Un lucru e grav în declarațiile ministrului Muncii pe subiectul pensiilor. E o problemă aici, e răspundere penală (VIDEO)