HALUCINANT! Îngrijitoarele unei creșe din Iași învață copiii de 3 ani să înjure (VIDEO)

HALUCINANT! Îngrijitoarele unei creșe din Iași învață copiii de 3 ani să înjure (VIDEO)
Foto: Pixabay

UPDATE:Îngrijitoarele care au jignit copii de la creșa au fost date afară.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Îngrijitoarele unei creșe cu program prelungit din Iași învață copiii să înjure, totul fiind descoperit de părinții unui dintre cei mici după ce au pus pe haina micuţului un dispozitiv de înregistrare.

Mai precis, reprezentanţii Creşei nr. 10 „Piticii năzdrăvani“ din Iaşi au descoperit, recent, un dispozitiv de înregistrare pe hăinuţa unui copil de 2 ani şi 8 luni. Fără a şti cu exactitate ce a înregistrat microfonul, coordonatorii creşei au discutat cu părinţii copilului, fiind de acord ca două dintre infirmierele de la grupa acestuia să fie mutate la o altă grupă.

Părinţii celui mic au vrut să afle ce se întâmplă la creşă şi de ce băieţelul lor începea să plângă şi să îi tragă de haine de câte ori auzea că va fi lăsat acolo.

După ce au ascultat înregistrările, părinţii au aflat că, la creşă, copilul lor era jignit, ameninţat, ba chiar şi învăţat, uneori, să înjure.

Copiii sunt numiţi „nesimţiţi“ sau „porci“, uneori sunt „alintaţi“ cu apelative de genul „în gâtul mă-tii, chelea mă-tii, te omor!“, iar în alte rânduri chiar învăţaţi, la rândul lor, să înjure. „Băi, dar tu eşti mare, de ce nu faci caca acolo şi faci pe tine, porcule! Eşti porc, nu tigru cum spune maică-ta, porc eşti!“, spune, conform înregistrărilor, una dintre reprezentantele creşei, care continuă „porc eşti, te caci pe tine. Păi da, uite ce urât miroşi a nespălat“, potrivit înregistrărilor, scrie adevarul.ro.

Ulterior, femeia îi spune copilului: „Mă-ta, ce face mă-ta? În p***a mă-tii! Ia spune şi tu! Spune! Mă-ta! mă-ta, da!“, cel puţin două râsete ale unor adulte se aud în timpul acestei înşiruiri de invective, una dintre ele amuzându-se că l-a pus pe băieţel să înjure.

În caz, părinții copilului vor să-l retragă pe băiețel de la creșă și iau în calcul inclusiv formularea unei plângeri penale împotriva reprezentanţilor unităţii publice.

Despre înregistrările de la Creşa nr. 10 a fost informată și Mihaela Ghioca, directoarea Direcţiei de Creşe din judeţul Iaşi, instituţie aflată în subordinea Primăriei Iaşi.

„Mie mi-a spus săptămâna trecută coordonatoarea că au găsit la un copilaş un reportofon cusut în bluziţă. Şi am zis: «înseamnă că părintele are o nemulţumire. Vă rog să trimiteţi părintele la noi, să discutăm, să vedem ce nemulţumire are». Mi-a zis că le-a mutat că asta a fost dorinţa părinţilor, că nu mai vrea să lase copilul pe mâna acelor infirmiere de la grupă, deşi nici cu asta nu aş fi fost de acord pentru că nu ştiam exact acuzaţia părinţilor (…) Nu îmi doresc un astfel de vocabular în creşă. Am mai avut situaţii şi a trebuie să iau măsuri, s-a lăsat cu desfacerea contractului de muncă. Sub nicio formă nu sunt de acord cu un astfel de limbaj“, a declarat, pentru adevarul.ro, Mihaela Ghioca.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`