Rareș Bogdan (PNL), despre PMP și USR-PLUS: Cred sincer într-o colaborare directă. Vom construi o coaliție puternică de guvernare. Niciodată PSD nu a fost mai periculos decât acum

Rareș Bogdan (PNL), despre PMP și USR-PLUS: Cred sincer într-o colaborare directă. Vom construi o coaliție puternică de guvernare. Niciodată PSD nu a fost mai periculos decât acum
Foto: facebook.com/Rares.I.Bogdan

Rareș Bogdan, candidat PNL la europarlamentare, crede într-o colaborare a partidului din care face parte cu PMP și USR-PLUS pentru formarea unui Guvern care să scoată România din criză.

Rareș bogdan vorbeste, într-un interviu pentru Hotnews, despre o coaliție puternică formată din pricipalele partide de opoziție din țara naostră.

“Ei vor fi colegii noștri de guvernare doar cu ei putem construi o coaliție puternică de guvernare, chiar o alianță a opoziției de tip CDR sau alianța DA. A fost o cerință clară și un anunț pe care l-am făcut. Eu cred sincer într-o colaborare directă cu USR-PLUS și PMP. Este marea mea dorință. Sigur, vom vedea cum arată alegerile. Eu cred că astăzi, așa cum am văzut situația din teren, cum am citit ultimele 5-6 sondaje, cum văd reacția oamenilor, PNL va lua undeva la peste 25 de procente.

USR-PLUS sper să ia undeva între 15 și 20%. La fel, sper ca Traian Băsescu să intre în Parlament. Pentru că împreună, cele 3 forțe, PNL, USR-PLUS și PMP să aibă împreună peste 50%. Chiar dacă nu contează imediat, contează pentru mental, pentru imaginea opoziției, pentru alegerile prezidențiale”, a declarat liberalul.

Despre actuala Guvernare, Rareș Bogdan spune că PSD îngroapa țara atacând zilnic instituțiile statului de drept și aruncând în aer sistemuld e justiție.

“Nu poți guverna o țară atacând în fiecare zi instituțiile statului de drept, aruncând în aer sistemul de justiție, creând sisteme de tip SS- Secție Specială, la asta mă refer (a Adinei Florea) pentru a lovi cu ajutorul unei bâte de baseball toți adversarii tăi. Astăzi e sistemul judiciar, mâine din zona politică sau din zona media. Nu poți să ataci instituțiile libere doar pentru că nu îți fac politicile tale social-democrate sau politicile de atacare a tot ce înseamnă sistem de justiție”, precizează candidatul PNL la europarlamentare.

El afirmă răspicat că, atât cât va fi în PNL, partidul nu va vea niciun fel de colaborare cu oamenii lui Liviu dragnea.

“Cât timp eu sunt în acest Partid Național Liberal nu vom colabora deloc cu PSD. Nu există ideea măcar. Dar nu numai a mea, gândește-te că Ludovic Orban, președintele partidului, a fost singurul lider în PNL care s-a opus USL-ului. Oficial s-a opus USL-ului. A fost o greșeală, ne-o asumăm”, conchide Rareș Bogdan.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
11:39 - Ilinca Vandici a comentat noua relație a lui Dorian Popa: „Pe tine te-au prins paparazzi sau te-a filmat cineva pe sub masă”
11:37 - Gabriel Zetea, întrebat despre o eventuală guvernare cu USR: Singurul lucru pe care PSD îl exclude este o colaborare cu AUR, cu Șoșoacă / Sub nicio formă nu excludem PNL (VIDEO)
11:20 - Un mega meteorit a căzut pe fundul oceanului și a fiert apele de pe suprafața Pământului, acum trei miliarde de ani
11:14 - Alexandru Murau (PNL) susține că PSD a lansat o strategie pentru „mutarea a 10-20 de voturi/secție de votare pentru Simion” ca să îl ducă în turul 2 la prezidențiale
11:03 - Care a fost de fapt relația dintre Nadia Comăneci și Benone Sinulescu. Soția regretatului artist a mărturisit tot
10:56 - Șeful ONU ar urma să meargă în Rusia pentru o întâlnire cu Vladimir Putin. Ucraina condamnă vizita
10:40 - Marcel Ciolacu a dezvăluit cu ce echipă ține: Primul pahar de vin cu tata l-am băut într-un pahar cu Steaua / Una dintre bucuriile mele e că Dinamo a rămas în prima ligă
10:36 - Prima ninsoare din București va avea loc mult mai devreme decât ne-am aștepta. Ce spun meteorologii
10:25 - Imaginile șocante cu Angelina Jolie stârnesc în continuare reacții pe rețelele de socializare: „Ce, Doamne, se întâmplă cu venele ei?” și „Dacă aș fi asistentă m-aș năpusti să-i recoltez sânge”
10:03 - Care este orașul cu „cel mai lung bar din lume”? Este cunoscut pentru o băutură renumită