Toată România e în LACRIMI! Dramă fără precedent: „Am pierdut un om valoros!”

Toată România e în LACRIMI! Dramă fără precedent: „Am pierdut un om valoros!”
Foto: pixabay.com

O nouă veste tragică lovește România.

Un tânăr de 26 de ani a murit într-un mod șocant: o mașinărie agricolă a căzut peste el, joi.

REPEDE CLICK AICI: GATA, ADIO DĂNCILĂ! ARE LEGĂTURĂ CU UN MARE BOSS EUROPEAN!

Tiberiu Suket, un tânăr despre care toată lumea avea numai cuvinte de laudă, a decedat în ciuda tutror eforturilor medicilor.

REPEDE CLICK AICI: O SĂ AI PROBLEME CU INIMA CÂND O SĂ VEZI DESPRE CE E VORBA (VEZI POZELE PÂNĂ LA CAPĂT ȘI VEI ÎNȚELEGE…)

El repara la un tractor în curtea casei, iar la un moment dat întreaga mașinărie s-a prăbușit peste el, informeazăbistriteanul.ro.

„Era asistent medical generalist, în cadrul CPU Beclean, încă de când a terminat școala, acum cinci ani. Tot timpul a fost la urgențe. Nu am ce să vă spun despre el decât că era un profesionist. Un băiat la locul lui.

REPEDE CLICK AICI: AICI E LOCUL DIN ROMÂNIA UNDE ÎȚI STĂ INIMA ÎN LOC DACĂ INTRI! (ATENȚIE LA GALERIA FOTO – E ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE!)

Un angajat ok, fără să facă probleme. Știu că e expresia aia cu -despre morți numai de bine, dar aici nu e vorba de asta. Am pierdut un om valoros. Și asta se vede și din modul în care colegii lui au acționat ieri, au fost acolo, și acum, susțin. M-au uimit și pe mine cu colegialitatea și suportul pe care-l arată. Am pierdut un om valoros!”, a declarat directorul Spitalului Orășenesc Beclean, Bogdan Tușa.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`