Ministerul Culturii a luat decizia: Directorul general al Filarmonicii ”George Enescu” va fi reevaluat

Ministerul Culturii a luat decizia: Directorul general al Filarmonicii ”George Enescu” va fi reevaluat
Foto: Hepta.ro

Directorul general al Filarmonicii ”George Enescu”, Andrei Dimitriu, va fi reevaluat de Ministerul Culturii și Identității Naționale.

Această decizie vine ca urmare a soluționării contestației depusă de Andrei Dimitriu.

În conformitate cu prevederile art. 42 alin. (1) din O.U.G. nr. 189/2008 privind managementul instituţiilor publice de cultură, cu modificările și completările ulterioare, domnul Andrei-Radu Dimitriu, în calitate de manager al Filarmonicii ,,George Enescu”, a depus contestație asupra modului de respectare a procedurii privind organizarea și desfășurarea evaluării anuale.

În urma analizării și soluționării contestației, comisia de soluționare a contestațiilor, constituită potrivit legii, a admis în parte contestația formulată de domnul Andrei-Radu Dimitriu, manager al Filarmonicii ,,George Enescu”, înregistrată la Ministerul Culturii și Identității Naționale cu nr. 498/CSMC/11.04.2019.

Urmare admiterii în parte a contestației depusă de domnul Andrei-Radu Dimitriu, Ministerul Culturii și Identității Naționale va relua procedura de desfășurare a evaluării anuale a managementului Filarmonicii ,,George Enescu”, în condițiile legii”, a transmis ministerul, într-un comunicat de presă.

Reamintim că, directorului general al Filarmonicii ”George Enescu”,Andrei Dimitriu, a fost evaluat de Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale cu un punctaj insuficient continuării actualului proiect managerial, evaluarea vizând rezultatele înregistrate în anul 2018. (DetaliiAICI)

În acest context, Andrei Dimitriu a depus o contestație, în urma căreia comisia de soluționare a admis ”în parte contestația” formulată. (Detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`