Rareș Bogdan, mesaj pentru PSD: Ne-au oprit să organizăm un miting în capitala corupției din România. Vine lupul la Alexandria! (VIDEO)

Rareș Bogdan, mesaj pentru PSD: Ne-au oprit să organizăm un miting în capitala corupției din România. Vine lupul la Alexandria! (VIDEO)

Rareș Bogdan, candidatul care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare,a lansat, duminică, un atac extrem de dur la adresa PSD, în contextul în care Primăria Alexandria a refuzat să dea autorizaţie pentru un miting PNL pe motiv că va avea loc un târg de Paşte.

”Credeți că așa se mai poate conduce o țară? Cu amenințări și șantaje? Oameni amenințați că nu-și vor primi ajutoarele sociale, care au fost condiționați cu un plin de motorină? (…) Nu sunt stăpâni și le vom arăta asta pe 26 mai.

Ne-au oprit, într-un gest fără precedent ne-au oprit să organizăm un miting în capitala corupției din România, Alexandria. Ne-au pus niște iepurași pe platoul din fața sălii sindicatelor. Le-am transmis le transmit și acum: vine lupul la Alexandria și noi vom fi acolo și vom fi peste 10 mii și vom mărșălui prin Alexandria și îi vom chema alături de noi pe toți cei care cred că timpul PSD a expirat, că timpul lui Liviu Dragnea și a găștii din jurul său a expirat. România trebuie eliberată din mâinile lor”, a declarat duminică, la Constanța, Rareș Bogdan.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`