Călin Popescu Tăriceanu: Îmi doresc ca Liviu Dragnea să fie și să rămână liber

Călin Popescu Tăriceanu: Îmi doresc ca Liviu Dragnea să fie și să rămână liber
Foto: Inquam Photos / George Călin

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat sâmbătă, la Iași, că își dorește ca Liviu Dragnea să rămână un om liber.

Întrebat, în cadrul unei conferințe de presă dacă PSD-ALDE vor avea un candidat unic la prezidențiale, Tăriceanu a răspuns: „Eu în primul rând îmi doresc ca Liviu Dragnea să fie și să rămână liber, pentru că în nicio țară în Europa civilizată, cineva care se ocupă de alegeri și care mobiliează electoratul la alegeri nu ajunge să fie condamnat pentru asta, așa cum i s-a întâmplat lui. În al doilea rând, și el și eu am spus, și este un bun prilej să repet că am discutat împreună despre viitoarea candidatură din partea coaliției și am hotărât că după alegerile pentru Parlamentul European vom redeschide subiectul ca să hotărâm cum procedăm”.

„Vom discuta aceste lucruri, după alegerile pentru Parlamentul European. În momentul de față suntem pe terenul supozițiilor și nu vreau să alimentez aceste supoziți pentru că ele ar crea speculații care nu ne-ar fi de folos”, a mai spus Tăriceanu, potrivit Știripesurse.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`