Ministrul Cuc, întrebat dacă a depus cererea de finanțare din fonduri UE pentru podul suspendat de la Brăila: ”Avem nevoie de români adevărați la Bruxelles”

Ministrul Cuc, întrebat dacă a depus cererea de finanțare din fonduri UE pentru podul suspendat de la Brăila: ”Avem nevoie de români adevărați la Bruxelles”
Foto: Facebook/ Razvan Cuc

Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, a vizitat vineri șantierul podului suspendat peste Dunăre de la Brăila, și a refuzat să spună dacă a trimis la Comisia Europeană cererea de finanțare din fonduri UE pentru proiectul de infrastructură, relatează g4media.ro.

Când a fost întrebat prima dată, Cuc a spus că „avem nevoie de români adevărați care să fie la Bruxelles, și nu de români doar care să boicoteze și să spună tot timpul că România nu îndeplinește anumite condiții ca să poată accesa fonduri europene”, potrivit site-ului DeBraila.ro.

Ulterior, reporterii au revenit cu întrebarea, iar Răzvan Cuc a fost extrem de iritat și a spus că „ne zbatem ca să obținem finanțarea așa cum trebuie. Ea se va obține”, potrivit DeBraila.ro.
În cele din urmă, notează sursa citată, demnitarul a evitat sa spună clar dacă a trimis sau nu cererea de finanțare, criticând Comisia Europeana.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:29 - Dan Dungaciu: Maia Sandu are o șansă, în primul rând, bazată pe mobilizarea diasporei. Nu văd niciun candidat care, chiar dacă ar spune-o, i-ar da voturile / Trebuie să regândim aproape radical strategia pentru 2025 (VIDEO)
22:05 - Florin Roman: Câciu mai bine s-ar ocupa de ministerul pe care s-a pus praful de când îl conduce. Să se apuce să-și caute gradul de absorbție, cu lupa, dacă altfel nu îl găsește
21:43 - Adrian Câciu, după declarațiile liderului PNL: „Ceaușescu s-a reîncarnat! Bolșevismul galben este pe val!” / „În aceeași oală cu Ciucă intră și Nicușor Dan, pretins de dreapta, practic un stângist din extrema progresistă”
21:23 - Jeremy Clarkson a suferit o operație „extrem de urgentă” la inimă. Regimul „oribil” pe care trebuie să îl țină: „Care e rostul?”
21:00 - Un șofer băut și drogat a mers cu mașina pe trotuar în Constanța
20:39 - O tânără a intrat cu mașina în zidul unei clădiri. Cinci persoane rănite
20:17 - Hezbollah „condamnă cu fermitate agresiunea sionistă” împotriva Iranului și acuză SUA că „poartă responsabilitatea deplină pentru masacrele, tragediile și durerea” provocate de Israel
19:55 - Marcel Ciolacu: Ne-am ales cu foarte multe după mandatul lui Iohannis, avem trei găuri (VIDEO)
19:34 - România, învinsă categoric de Elveția la Trofeul Carpați. Joc modest al „tricolorelor” în fața unei naționale mult mai slab cotate
19:09 - Două tinere au căzut cu mașina în râu. Cum s-a produs accidentul