CUM SA FACI DIN CABINA DE DUS PUNCTUL FORTE AL BAII TALE!

CUM SA FACI DIN CABINA DE DUS PUNCTUL FORTE AL BAII TALE!

Cabina de dus este piesa centrala a baii. In functie de designul ei, cabina poate arata minunata si interesanta, sau nu. Daca vrei sa inlocuiesti cada cu o cabina de dus moderna sau doar sa schimbi perdeaua de la dus cu un paravan de sticla, iti prezint in continuare noutatile in materie de cabine de dus. Ele te vor ajuta sa transformi baia ta intr-un spatiu mai frumos si functional.

– Cabina de dus fara rama. In mod traditioal, usa cabinei de dus culiseaza pe rama de aluminiu sau vinil ce arata invechit si incarca aspectul baii. Probabil ai observat cabinele de dus promovate in revistele de design interior sau din hotelurile de cinci stele – arata foarte moderne, chiar futuriste si deloc monotone. Poti obtine si tu acest stil la tine acasa, folosind usa pentru cabina de dus ce gliseaza fara a fi prinsa pe o rama, ceea ce elimina marginile fiecarui panel si ofera cabinei de dus o estetica cursiva.

– Usa de dus trasparenta. Vechile cabine de dus foloseau sticla opaca pentru cabina de dus. Motivul principal era pastrarea intimitatii, insa aspectul era intunecat. Cabinele de dus moderne folosesc mai mult sticla transparenta, optiune ce ofera un aspect mai luminos, mai spatios. In plus, faianta de la dus aleasa cu aceeasi grija ca si cabina este mai usor de vazut si admirat.

– Design personalizat pentru usa cabinei de dus. Nu este necesar sa renunti la intimitate caci poti personaliza sticla usii cabinei de dus cu parti opace. Poti crea orice design doresti, de la forme geometrice, la scene montane si valuri marine. In acest fel, cabina de dus va deveni piesa de arta din baia ta.

– Cabina de dus spatioasa. Combinatia dintre dus si cada nu mai este la moda si nici folosita de constructori. Daca ai spatiu mult in baie, introdu in cabina de dus spatioasa o cada micuta, obtinand astfel o estetica mult mai placuta. Sub dus, caracteristicile deosebite oferite de capul de dus vor aduce relaxarea cautata la finalul fiecarei zile de munca. Poti obtine la tine acasa experienta memorabila traita la un spa.

– Cabina de dus liniara. Pentru a obtine un acces mai usor la dus dar si pentru a bifa un trend foarte larg raspandit, ia in considerare o cabina de dus fara curbe, cu usa fara rame facuta din sticla transparenta sau sticla partial opaca customizata si bazin liniar. Aceasta combinatie este foarte populara peste ocean. O cabina de dus fara linii curbe si fara rama arata integrata complet in baie, cu usi transparente, fara prag sau fara scurgere evidenta.

Daca esti interesat(a) sa aduci macar o parte din aceste trenduri in baia ta, contacteaza echipa Delta Studio; ei te vor ajuta sa reamenajezi baia in asa fel incat sa reflecte stilul tau de viata si preferintele pentru modernitate si calitate.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`