HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 01 APRILIE 2019 pentru Zodia Vărsător

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 01 APRILIE 2019 pentru Zodia Vărsător
Sursa: Pixabay

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 01 APRILIE 2019 pentru Zodia Vărsător – Iubirea poate fi cel mai bun tratament, cel mai eficient medicament în momentele când tu sau cel drag nu sunteţi în cea mai bună formă fizică sau psihică.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 01 APRILIE 2019 pentru Zodia Vărsător – Te simţi altfel când iubeşti, nici bolile nu mai există, nici supărările nu se mai resimt, doar pentru că iubirea te încarcă de energie din belşug li se transmite miraculos în tot organismul.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 01 APRILIE 2019 pentru Zodia Vărsător – Consumi porţii imense de iubire de la partenerul tău şi devine forţa ta vitală, şi acelaşi lucru îi oferi şi tu lui, înapoi, înzecit.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 01 APRILIE 2019 pentru Zodia Vărsător – Vă faceţi bine unul altuia prin asemenea gesturi de afecţiune deplină, deci poţi să ceri şi oferi doze din ce în ce mai mari de iubire!

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 01 APRILIE 2019 pentru Zodia Vărsător – Niciodată nu face rău supradoza şi nici nu există reacţii adverse!

Urmăriți B1TV.ro și pe
`