Kovesi, după ce a dat cu subsemnatul la poliţie: Sunt supusă unei campanii de hărţuire şi manipulare. Nu am făcut niciun abuz (VIDEO)

Kovesi, după ce a dat cu subsemnatul la poliţie: Sunt supusă unei campanii de hărţuire şi manipulare. Nu am făcut niciun abuz (VIDEO)
Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Fosta şefă a DNA, Laura Codruţa Kovesi, s-a prezentat vineri la secţia 18 de Poliţie unde a dat unde a trebuit să semneze în cadrul procedurii care se aplică pentru că are impus control judiciar într-un dosar pe rolul secţieispecialede anchetare a magistraţilor.

Acesta a acuzat că este supusă unei campanii de hărţuire şi manipuilare prin toate aceste acţiuni şi prin acestea se încearcă oprirea candidaturii pentru funcţia de procuror-şef european.

”Îmi este foarte clar că tot ce s-a întâmplat în ultimele luni are legătură cu candidatura mea. Se încearcă prin orice mijloace să fiu oprită din a ocupa funcția de procuror-șef al Parchetului European.

Sunt parte a unei campanii de hărțuire, de intimidare. Sunt un exemplu pentru toți ceilalți colegi magistrați care doresc să își facă treaba.”, a spus Kovesi.

Aceasta a mai subliniat că nicio instanţă nu a dat o hotărâre definitivă privind existenţa unui abuz în interiorul DNA.

Laura Codruţa Kovesi a fost pusă, joi, sub control judiciar. La plecarea de la secţia specială, fosta şefă DNA a arătat că procurorul i-a interzis să facă declaraţii publice despre dosar sau audierile la care a luat parte.

Kovesi a mai fost pusă sub învinuire în alte două dosare aflate pe rolul secţiei speciale: cel privind aducerea în ţară a lui Nicolae Popa din Indonezia şi cel privind acuzaţia de „represiune nedreaptă” în dosarele de la DNA Prahova.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`