Tomac (PMP): Magistrații au dat semnalul că sunt parte a cetății și că se simt asediați de niște ‘doctori în științe juridice’ / Orice cetățean de bună-credință își dorește o justiție independentă (VIDEO)

Tomac (PMP): Magistrații au dat semnalul că sunt parte a cetății și că se simt asediați de niște 'doctori în științe juridice' / Orice cetățean de bună-credință își dorește o justiție independentă (VIDEO)
Foto: Captură B1 TV

Protestând pe scările instanțelor, magistrații au dat semnalul că sunt parte a cetății și că se simt asediați de ”doctorii în științe juridice” precum Florin Iordache și Liviu Dragnea, a declarat liderul PMP, Eugen Tomac, pentru B1 TV.

”La noi se întâmplă un fenomen unic: n-am mai văzut în Uniunea Europeană magistrați protestând pe scările instanțelor. Deci e o realitate: au dat semnalul că sunt parte a cetății și că se simt asediați de decidenții care fac legi care-i afectează direct, iar ei citesc cel mai bine ce efecte produc legile pe care le elaborează niște ”doctori în științe juridice”: Iordache, Dragnea și alții. De doi ani societatea românească e asediată pe acest subiect”, a declarat Eugen Tomac, pentru B1 TV.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Liderul PMP consideră că președintele Klaus Iohannis ar trebui să cheme și partidele la consultări pe tema referendumului. Pe de altă parte, nu ar fi tocmai bine ca șeful statului să se lungească prea mult cu aceste discuții.

”Din punct de vedere tactic, dacă președintele o întinde așa cu aceste consultări, riscă să pară nehotărât și dacă pari nehotărât pe un asemenea subiect extrem de important… Orice cetățean de bună-credință din România își dorește o justiție independentă total și eficientă, în care ai încredere totală. Faptul că asistăm la tot felul de lucruri în spațiul public care au șubrezit foarte mult inclusiv în rândul oamenilor de bună-credință încrederea în actul de justiție… Lucrurile trebuie făcute extrem de determinat. Sper ca, până la urmă, pentru că participă la europarlamentare, care au loc în aceeași zi cu referendumul, partidele să fie consultate”, a mai declarat Eugen Tomac.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`