Mii de turiști se distrează în Vama Veche de 1 Mai: Tinerii au făcut focuri de tabără și au dansat toată noaptea pe plajă (VIDEO)

Mii de turiști se distrează în Vama Veche de 1 Mai: Tinerii au făcut focuri de tabără și au dansat toată noaptea pe plajă (VIDEO)

Minivacanţa dedicată sărbătorii de 1 Mai a ajuns la jumătate. Staţiunea Vama Veche s-a umplut de miile de turişti veniţi să se distreze pe bani puţini. Atracţia zonei o reprezintă chefurile care ţin toată noaptea.

Plaja din Vama Veche s-a transformat peste noapte într-un imens ring de dans. Cu berea în mână şi cu un zâmbet larg pe faţă vamaioţii au dat startul distracţiei. Chiar dacă vremea nu a fost una foarte caldă, tinerii s-au încălzit pe ritmurile celor de la Ţapinarii, Fără Zahăr sau Luna amară.

Au urmat apoi focurile de tabără, nelipsite din nicio minivacanţă de 1 mai din Vamă. Tinerii s-au adunat în grupuri în jurul flăcărilor şi au savurat din plin prieteniile legate chiar în urmă cu câteva ore.

Voia bună este la ea acasă la Vama Veche aşa că tinerii nu se gândesc să părăsească plaja prea curând.

După o noapte agitată, zorii i-au prins pe turiştii petrecăreţi în faţa corturilor. Mai mult sau mai puţin mahmuri aceştia au  admirat cu interes răsăritul soarelui, pe fondul unei mări liniştite. Mare pe care au avut grijă cu o zi înainte să o încerce.

Mii de turiști la Vama Veche, de 1 Mai

Embed: " />
Urmăriți B1TV.ro și pe
`