Suceava: Un bărbat a fost depistat circulând cu aproape 150 de km/h pe un drum cu limita de viteză de 50 km/h

Suceava: Un bărbat a fost depistat circulând cu aproape 150 de km/h pe un drum cu limita de viteză de 50 km/h
Foto: Politia Romana / Facebook

Un bărbat din Suceava, în vârstă de 26 de ani, a fost amendat și a rămas fără permis de conducere pentru 90 de zile, după ce a fost prins circulând cu aproape 150 de km/h într-o comună unde limita de viteză este de 50 km/h.

Mai precis, tânărul a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce rula pe DN 15 C, din comuna Fântâna Mare, cu viteza de 147 km/h, limita fiind de 50 km/h.

În ultimele zile, Serviciul Rutier Suceava a organizat o acțiune pentru combaterea excesului de viteză care este una din principalele cauze generatoare de accidente rutiere grave.

Astfel, au fost date 380 de amenzi în valoare de 183.425 lei, din care 240 pentru încălcarea regimului legal de viteză, 30 pentru lipsa centurii de siguranță și 110 pentru alte abateri.

Totodată, au fost reținute 11 permise de conducere reţinute, din care șapte pentru viteză, iar trei pentru depășiri neregulamentare, transmite libertatea.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:29 - Dan Dungaciu: Maia Sandu are o șansă, în primul rând, bazată pe mobilizarea diasporei. Nu văd niciun candidat care, chiar dacă ar spune-o, i-ar da voturile / Trebuie să regândim aproape radical strategia pentru 2025 (VIDEO)
22:05 - Florin Roman: Câciu mai bine s-ar ocupa de ministerul pe care s-a pus praful de când îl conduce. Să se apuce să-și caute gradul de absorbție, cu lupa, dacă altfel nu îl găsește
21:43 - Adrian Câciu, după declarațiile liderului PNL: „Ceaușescu s-a reîncarnat! Bolșevismul galben este pe val!” / „În aceeași oală cu Ciucă intră și Nicușor Dan, pretins de dreapta, practic un stângist din extrema progresistă”
21:23 - Jeremy Clarkson a suferit o operație „extrem de urgentă” la inimă. Regimul „oribil” pe care trebuie să îl țină: „Care e rostul?”
21:00 - Un șofer băut și drogat a mers cu mașina pe trotuar în Constanța
20:39 - O tânără a intrat cu mașina în zidul unei clădiri. Cinci persoane rănite
20:17 - Hezbollah „condamnă cu fermitate agresiunea sionistă” împotriva Iranului și acuză SUA că „poartă responsabilitatea deplină pentru masacrele, tragediile și durerea” provocate de Israel
19:55 - Marcel Ciolacu: Ne-am ales cu foarte multe după mandatul lui Iohannis, avem trei găuri (VIDEO)
19:34 - România, învinsă categoric de Elveția la Trofeul Carpați. Joc modest al „tricolorelor” în fața unei naționale mult mai slab cotate
19:09 - Două tinere au căzut cu mașina în râu. Cum s-a produs accidentul