Cum se distrează românii în minivacanța de 1 mai: Pe litoral, în stațiunile montane sau în parc (VIDEO)

Cum se distrează românii în minivacanța de 1 mai: Pe litoral, în stațiunile montane sau în parc (VIDEO)

O ţară întreagă petrece de 1 mai. La munte sau la mare, oamenii muncii sărbătoresc prin zile libere. Mulţi au mers la mare, dar sunt destui şi cei care au luat drumul staţiunilor montane.

O destinaţie tradiţională de 1 mai este Vama Veche. Turiştii care au ajuns aici nu au regretat. Ei au petrecut în cluburi până în zori, iar acum mulți se odihnesc pe plajă.

Dacă unii s-au mulţumit să stea la soare, alţii au ales să facă o baie pe cinste, chiar dacă apa mării era rece.

În Vama Veche se aşteaptă în această minivacanţă peste 10.000 de persoane. Meteorologii au numai veşti bune pentru aceştia: vremea va fi caldă în următoarele zile, la malul mării înregistrându-se temperaturi de peste 22 de grade.

Cei care au mers la munte mizează pe relaxare. Una dintre destinaţiile preferate de români rămâne Predealul.

Mulţi turişti au venit la Valea Cerbului cu maşinile şi cu rulotele pentru a se bucura de minivacanţă alături de familie şi de prieteni.

Bucureştenii care au ales să rămână în Capitală în weekend au umplut parcurile, bucuroși de vremea bună și de soare. Ei au ieșit la plimbare cu bicicleta sau cu rolele.

Cei mai mulți au venit în parcul Herăstrău pentru a se plimba cu vaporaşul sau cu hidrobicicletele și pentru a se bucura de vremea frumoasă.

Românii se distrează de 1 mai

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_18518').select();" id="embed_text_18518" />

Urmăriți B1TV.ro și pe
`