Un tânăr din Aiud a delapidat bani de la firma la care lucra, de două ori, pentru a juca la păcănele. Ce a făcut mama acestuia…

Un tânăr din Aiud a delapidat bani de la firma la care lucra, de două ori, pentru a juca la păcănele. Ce a făcut mama acestuia...
Sursa: Pixabay

Un tânăr din Aiud a fost condamnat la închisoare, după ce a jucat banii firmei la care lucra, de două ori, la păcănele.

Bărbatul, în vârstă de 26 de ani, a furat nu o dată, ci de două ori banii pe care era plătit să îi vegheze, iar apoi i-a jucat la păcănele.

Acest lucru s-a întâmplat deși regulamentul interior al firmei interzicea ferm utilizarea aparatelor în scop personal.

Mai mult decât atât, patronul a vrut să îl dea afară de atunci, dar la insistențele mamei sale, șeful s-a înduplecat pentru că femeia a promis că va restitui prejudiciul de 8.000 de lei.

În ciuda acestui lucru, tânărul nu s-a învățat minte și a furaat pentru a doua oară bani. De această dată puțin peste 3.000 de lei, scrieziarulunirea.ro.

„În dimineaţa zilei următoare inculpatul a recunoscut faptul că şi-a însuşit, din nou, bani din gestiune şi i-a folosit la jocurile de noroc”, se arată în hotărârea Judecătoriei Aiud.

Tânărul a fost condamnat la 1 an şi 2 luni de închisoare cu suspendare și la o lună și jumătate de muncă în folosul comunității.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`