Primarul din Caracal i-a INTERZIS viceprimarului să facă postări pe Facebook despre activitatea Primăriei: ”Nu mă voi lăsa călcat în picioare” (FOTO)

Primarul din Caracal i-a INTERZIS viceprimarului să facă postări pe Facebook despre activitatea Primăriei: ''Nu mă voi lăsa călcat în picioare'' (FOTO)
Sursa: Realitatea Oltului

Viceprimarul din Caracal Octavian Stănescu se plânge că primarul i-a interzis, printr-o dispoziție oficială, să mai publice pe Facebook orice informații legate de activitatea Primăriei.

Acesta îl acuză pe primarul Liviu Radu că nu îl lasă să se exprime liber, și a explicat, totodată, că va contesta dispoziția la Instituția Prefectului.

„Printr-o dispoziţie abuzivă emisă de domnul primar al municipiului Caracal în data de 11 martie 2019, mi s-a interzis să vă mai comunic pe contul şi pagina de Facebook, dar şi în alte medii, despre lucrurile care se întâmplă în municipiul nostru.

Un asemenea act nu a fost emis niciodată în România după anul 1990 iar administrația publică din Caracal, prin domnul primar și prin domnul secretar, au demonstrat că încă la aproape 30 de ani de la evenimentele din decembrie 1989 se poate să ți se interzică dreptul de a vorbi și de a difuza informații de interes public în fața cetățenilor.

Vreau să vă asigur, însă, că voi rămâne acelaşi om şi nu mă voi lăsa călcat în picioare.

Astfel, am decis să contest această dispoziţie, la Instituţia Prefectului, pentru a demonstra că o voce nu poate fi redusă la tăcere doar din dorinţa unui om sau a unui grup.

Vă asigur că voi continua să vă informez și să fiu cât mai transparent cu privire la proiectele edilitare care duc la dezvoltarea oraşului nostru.
#iLoveCaracal”, și-a exprimat viceprimarul nemulțumirea, desigur, pe Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`