Olivia Steer, față în față cu un reputat medic pediatru: ‘Am nedumeriri când în prospect scrie autism sau moarte’ (VIDEO)

Olivia Steer, față în față cu un reputat medic pediatru: 'Am nedumeriri când în prospect scrie autism sau moarte' (VIDEO)

Olivia Steer a contestat încă o dată beneficiile vaccinării copiilor. Într-o confruntare cu medicul pediatru Mihai Craiu, fosta prezentatoare tv a afirmat că părinții au rezerve când citesc pe prospecte despre problemele de autism care pot apărea în urma vaccinării.

”Eu aș vrea să mă plasez astăzi pe poziția de mamă care are niște nedumeriri. Pentru că cei care au rezerve vizavi de vaccinare se confruntă cu problema că întrebările pe care și le pun nu au un răspuns satisfăcător. Ăsta este motivul pentru care ei au rezerve. Nu au rezerve pentru că s-au uitat pe Google. Nu au rezerve pentru că au vorbit cu o prietenă… Au rezerve pentru că au văzut că prietena lor s-a ales cu copil cu autism după un vaccin. Au nedumeriri când văd prospectul și în prospect scrie autism sau moarte…”, a spus Olivia Steer, la „Vorbește Lumea”, pe Pro Tv.

Întrebat dacă vaccinurile provoacă autism, medicul pediatru Mihai Craiu a negat.

”Răspunsul simplu este nu. Și trebuie să plecăm de la o realitate care a fost documentată de instituțiile abilitate că articolul faimos al lui Andy Wakefield este fraudă științifică”, a spus Craiu.

Discuția a degenerat, Olivia Steer continuând să acuze că aluminul din vaccinuri îi afectează pe bebeluși.

În replică, medicul pediatruu a spus că ” acei copii care se nasc și care sunt alăptați la sân primesc în primele șase luni de viață mai mult aluminiu din laptele matern decât ar primi în primele șase luni din vaccinurile pe care trebuie să le facă la diverse scheme vaccinale.”

“Cred că s-ar ști dacă ar exista o relație cauzală între aluminiu care, apropo, vorbim de patru micrograme, în toate vaccinurile pe care le-ar putea primi un copil într-o țară dezvoltată a Uniunii Europene”, adăugat medicul.

Invitată în urmă cu mai mult timp în platorul emisiunii “Se întâmplă acum”, moderată de tudor Barbu, pe B1 TV, Olivia Steer a recunoscută că ea și-a vaccinat copiii.

”I-amvaccinat până la un moment dat când am aflat toate informațiile pe care le știu astăzi”, a afirmat jurnalista.(Detalii AICI)

Olivia Steer: Mi-am vaccinat până la un moment dat, când am aflat toate informațiile pe care le știu

Urmăriți B1TV.ro și pe
`