Ludovic Orban: PNL e pe o traictorie ascendentă, în timp ce PSD se duce în cap pentru că și-a bătut joc de țară / Împreună cu Iohannis, să arătăm ce putem face pentru România! (VIDEO)

Ludovic Orban: PNL e pe o traictorie ascendentă, în timp ce PSD se duce în cap pentru că și-a bătut joc de țară / Împreună cu Iohannis, să arătăm ce putem face pentru România! (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

PNL e pe o traictorie ascendentă, în timp ce PSD se duce în cap pentru că și-a bătut joc de România, a declarat liderul liberalilor, Ludovic Orban, la summit-ul liderilor locali şi regionali ai Partidului Popular European, organizat de PNL la București.

Orban mai precizează că toate sondajele îl indică pe Klaus Iohannis drept câștigător al viitoarelor alegeri prezidențiale. Cu toate alegerile câștigate, a continuat acesta, liberalii le pot demonstra românilor că se poate guverna altfel.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

”Prima bătălie a anului e bătălia pentru Parlamentul European.

În ianuarie-februarie 2017, în toate sondajele, PSD avea 54-55%, iar PNL avea 16-17%. Cred că dacă multora dintre dvs v-aș fi spus atunci că avem forța de a învinge ciuma roșie fără niciun fel de rezeve, probabil ați fi considerat că nu-s cu picioarele pe pământ. Vă spuna azi că PNL a depășit PSD și, mai mult, sunt pe o traictorie ascendentă, în timp ce ei se duc în cap pentru că și-au bătut joc de România.

În toate cercetările sociologice Klaus Iohannis zdrobește orice alt candidat și oferă garanția românilor că România va merge pe drumul drept și Iohannis, în următorii cinci ani, va fi președintele României.

Să câștigăm alegerile europarlamentare, prezidențiale, locale și parlamentare pentru ca, în echipă cu Klaus Iohannis, să arătăm ce putem face pentru România, să arătăm că următorii cinci ani pot ridica România la un nivel la care puțini români se așteaptă azi”, a declarat Ludovic Orban.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`