Răspunsul lui Donald Trump după ce a fost acuzat că este ‘un escroc’, ‘un rasist’ și ‘un trișor’

Răspunsul lui Donald Trump după ce a fost acuzat că este 'un escroc', 'un rasist' și 'un trișor'
Sursă foto: hepta.ro

Michael Cohen a minţit mult, dar nu a minţit despre faptul că nu a existat nicio înţelegere cu Rusia, a declarat preşedintele american Donald Trump, în cadrul conferinţei de presă de la Hanoi, de joi, relatează BBC.

Preşedintele american a insinuat şi faptul că susţinerea audierilor în Congres, care-l vizează în mod direct, l-ar fi decredibilizat în ochii liderului nord-coreean, Kim Jong-un.

„Având o audiere ‘fake’că asta, şi să o ai în mijlocul acestui summit atât de important (summitul cu Kim Kong-un – n.r.) este un lucru foarte rău. Puteau să o facă peste două zile sau săptămâna viitoare”,a adăugat Donald Trump.

De asemenea, Donald Trump a caracterizat audierile drept „o vânătoare de vrăjitoare rusească”, adăugând că „aşa ceva nu ar trebui să i se mai întâmple vreunui alt preşedinte”.

Miercuri, Donald Trump și-a acuzat fostul avocat de minciună și pe Twitter.

„Michael Cohen a fost unul dintre numeroşii avocaţi care m-au reprezentant (din păcate). A mai avut şi alţi clienţi. Tocmai a fost scos din barou de către Curtea Supremă pentru minciuna şi fraudă. A făcut lucruri rele în legătură cu Trump. Minte pentru a-şi reduce timpul pe care-l va petrece în închisoare”, a scris Donald Trump pe Twitter.

Foto: Michael Cohen, fostul avocat al lui Donald Trump (sursă foto:Youtube.com)

Ce a spus, Michel Cohen, fostul avocat al lui Donald Trump, despre preşedintele american, potrivit BBC

În audierile de marţi, din Congres, Michel Cohen a declarat că Donald Trump știa despre scurgerile de informații care au dus la scandalul din jurul contracandidatei sale, democrata Hillary Clinton, legat de mailuri.

”Dl. Trump știa dinainte despre dezvăluirile pe care urma să le facă Wikileaks”, spus fostul avocat al lui Trump.

El a mai spus şi că ar fi dat, în numele lui Donald Trump, un cec în valoare de 35.000 de dolari, pentru mușamalizarea scandalului legat de presupusa să legătura amoroasă cu vedetă de filme porno, Stormy Daniels.

Preşedintele american a fost acuzat şi că ar fi mințit cu privire la legăturile de afaceri cu Rusia.

„Președintele american a știut și a coordonat discuțiile privind construirea unui Trump Tower în Moscova, în timpul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale din 2016”, a indicat Michael Cohen.

Nu în ultimul rând, fostul avocat l-a acuzat pe preşedintele american de rasism.

”Mi-a spus că oamenii de culoare nu vor vota niciodată pentru el pentru că sunt mult prea proști”.

Michael Cohen a relatat și cum Donald Trump i-ar fi spus despre propriul fiu, Donald Trump Jr., că „este persoana cu cel mai slab discernământ din lume”.

Audierea lui Michael Cohen, fostul avocat al lui Donald Trump

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`