Orban (PNL): Tăriceanu este PIZONIERUL PSD. Cheia de la locul de detenție este ținută de Dragnea

Orban (PNL): Tăriceanu este PIZONIERUL PSD. Cheia de la locul de detenție este ținută de Dragnea
Foto: Facebook/ Ludovic Orban

PNL acuză PSD că ține la sertar cererea DNA în cazul Tăriceanu, după ce Biroul permanent al Senatului a respins, luni, solicitarea liberalilor de a dezbate în plen cererea procurorilor anticorupție.

„La Senat grupul parlamentar al PNL, prin vocea liderului de grup și a viceliderului Senatului, respectiv Florin Cîțu și Alina Gorghiu, din nou au solicitat Biroului Permanent (Senat (n.r) să finalizeze procedura solicitate de DNA privitoare la cererea de urmărire penală împotriva lui Călin Popescu Tăriceanu. Astăzi (luni n.r.) în Biroul Permanent al Senatului, solicitarea noatră a fost respinsă cu 4 voturi pentru, 5 voturi împotrivă, toate voturile împotrivă fiind voturile PSD. Știm că Tăriceanu este implicat în mai multe cercetări penale, fiind trimis în judecată și noi considerăm că Tăriceanu este deja prizionier, nici nu trebuie să fie condamnat de vreo instanță, că Tăriceanu este deja prizionier. Sigur, nu este prizionier într-o instituție de detenție, ci este prizonierul PSD, iar cheia de la locul de detenție în care se găsește Tăriceanu este ținută de Dragnea. Altfel, nu putem să ne explicăm de ce Tăriceanu se complace în a acesta atitudinea PSD care tergiveresează de luni bune finalizarea procedurii ca urmarea a cererii de urmărire penală”, a spus Ludovic Orban, potrivit Hotnews.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie