Donald Trump acuză un presupus plan ilegal de ÎNLĂTURARE a lui de la putere

Donald Trump acuză un presupus plan ilegal de ÎNLĂTURARE a lui de la putere

Președintele american Donald Trump a făcut remarci dure pe Twitter, luni, cu privire la un interviu difuzat duminică în care se susținea că au existat discuții la nivel oficial pentru îndepărtarea sa din funcție, relatează BBC.

Preşedintele Donald Trump a caracterizat afirmaţiile drept o „lovitură ilegală de stat” şi comportament „ilegal şi trădător”.

În interviul la care a făcut referire Donald Trump, fostul director al FBI-ului, Andrew McCabe, a precizat că în 2017 au existat discuţii cu privire la invocarea celui de-al 25-lea amendament din Constituţia Statelor Unite, care ar permite înlăturarea unui preşedinte din funcţie pe motiv că nu este demn.

În urma dezvăluirilor, Comitetului Juridic al Senatului american s-au autosesizat şi a precizat că va investiga informaţiile.

Preşedintele Donald Trump a făcut, însă, remarci şi la adresa lui Andrew McCabe – cel care a făcut afirmaţiile de la bun început.

„Atât de multe minciuni aledirectorului FBI căzut în dizgraţie, Andrew McCabe. A fost concediat că a minţit şi acum afirmaţiile lui sunt şi mai nebune. El şi Rod Rosenstein, care a fost angajat de Procurorul General de la acea vreme, Jeff Sessions (o altă frumuseţe), se pare că au plănuit un act foarte ilegal şi au fost prinşi”, a scris Donald Trump pe Twitter.

Foto: Fostul director al FBI-ului, Andrew McCabe (sursă foto: hepta.ro)

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`