Noi plecări din PDL: Parlamentarii Iosif Blaga și Dorin Păran demisionează din partid pentru a trece la PNL

Noi plecări din PDL: Parlamentarii Iosif Blaga și Dorin Păran demisionează din partid pentru a trece la PNL

Senatorul de Hunedoara Dorin Păran a demisionat, vineri dimineaţă, din PDL, afirmă surse politice, potrivit cărora acesta se va înscrie în PNL şi va fi urmat de deputatul de Hunedoara Iosif Blaga, care ar urma să demisioneze şi el din PDL în favoarea PNL.

Pentru mandatul 2008-2012, Păran a fost ales senator de Hunedoara din partea PDL, iar în mandatul anterior el a ocupat funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara, din partea aceleiaşi formaţiuni.
       
Iosif Blaga a fost ales deputat din partea PDL în 2008, anterior el fiiind primar al municipiului Orăştie.

Tot vineri, senatorul PDL Nicolae Dobra s-a înscris în UNPR, urmând să candideze la Primăria municipiului Sebeş din partea acestui partid, parlamentarul precizând că anunţul oficial privind plecarea sa din PDL îl va face, luni, în Senat, transmite Mediafax.

Dobra susține că a decis să plece din PDL deoarece intenţionează să candideze la Primăria Sebeş, iar PDL nu l-a susţinut pentru această candidatură.

„Eu am dorit să candidez la Primăria Sebeş, dar nu am fost varianta aleasă de PDL. În această situaţie, nu am vrut nici să faultez actuala guvernare pentru că o consider o guvernare bună şi am ales variata să merg la UNPR” a spus Dobra.

Tot în cursul zilei de vineri, deputatul de Timiş Marius Dugulescu a anunțat că demisionează din PDL şi se înscrie în PNL. Acesta a spus că a decis să facă această mutare pentru că a ajuns la concluzia că „dreapta în România poate fi clădită doar în PNL, cu oameni care nu promoveaza afaceri în folosul lor”.

Cu o zi în urmă, şi-a anunţat demisia din PDL şi trecerea la PNL şi senatorul Mihaela Popa.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie
21:22 - O țară din Europa a reintrodus serviciul militar obligatoriu. Cât timp vor dura stagiile militare
21:13 - Reacția lui Cristi Danileț, după ce judecătoarele au anulat condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare a lui Mario Iorgulescu: “Nu am nicio îndoială că …”
20:57 - O fetiță de 11 ani din Neamț a fost bătută crunt de o vecină. Poliția nu a fost sesizată. Explicațiile părinților