HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 9 FEBRUARIE 2019 pentru Zodia Scorpion

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 9 FEBRUARIE 2019 pentru Zodia Scorpion

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 9 FEBRUARIE 2019 pentru Zodia Scorpion -Sperai să fie o zi liniştită, dar în loc de odihnă şi activităţi de plăcere, ai parte cu o situaţie neprevăzută care strică atmosfera. Parcă te-ai trezit în mijlocul unei furtuni, deşi cerul părea complet senin înainte, deci o surpriză pe care nimic nu o prevestea că se apropie.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 9 FEBRUARIE 2019 pentru Zodia Scorpion -Toate planurile pentru azi sunt date peste cap şi, în loc să dormi, să te relaxezi, să te ocupi de ceea ce-ţi face ţie plăcere, trebuie să schimbi totul din mers, având parte de o zi stresantă şi obositoare. Nu-ţi face aşadar planuri prea stricte, pentru că pot fi date peste cap şi nu vei şti cum să te adaptezi noii situaţii.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:54 - Tomac (PMP), după ce extrema dreaptă a câștigat alegerile din Austria: Putem spune ”adio, Schengen!” după rezultatul acestui vot (VIDEO)
23:30 - Oprea: Ciucă încearcă să-și mobilizeze electoratul, să arate că e puternic în PNL, că ”nu mai facem cu PSD”. A fost această chestiune veche dintotdeauna de a împărți țara cu PSD sau fără PSD. Nu despre asta e vorba (VIDEO)
23:00 - Ministrul Veștea (PNL), întrebat dacă se menține coaliția cu PSD și după alegeri: „Eu sunt născut în aceeași zi cu Nostradamus și nu sunt în măsură să vă dau o astfel de soluție. Românii decid” (VIDEO)
22:30 - Arafat, despre ploile torențiale: Consecințele de până acum nu sunt grave / Deja în județul Galați avem 3.500 de persoane evacuate. Vreo 260 au refuzat evacuarea și fac asta pe propria răspundere (VIDEO)
22:07 - Ministrul Mircea Fechet: Debitul Dunării nu are o creștere care să ne surprindă / Galațiul rămâne sub cod roșu / Am mers mai bine de 1000 de km să mă asigur că autoritățile sunt pregătite (VIDEO)
21:45 - Cum răspunde ANM criticilor că a exagerat cu avertismentele privind furtuna. Georgescu: S-a ținut cont de toate fenomenele meteo. Maximele termice vor în unele zone cu 15 grade mai scăzute (VIDEO)
21:08 - George Simion spune că Becali ar putea fi printre candidaţii AUR: Îl iau pentru că aduce voturi. A învăţat unele lucruri. Nu merge degeaba la mănăstiri, la biserici
20:45 - Probleme în traficul din București din cauza furtunii: Mijloace de transport, blocate la Podul Grozăveşti (VIDEO)
20:18 - Extrema dreaptă a câștigat alegerile parlamentare din Austria, arată primele estimări. Cancelarul Karl Nehammer și-a recunoscut înfrângerea
19:44 - Ion Iliescu: „Am un zâmbet de Dacie, un zâmbet industrial, cu patru viteze” / Secretul longevității sale și mesajul lui pentru români în prag de alegeri