Exces de zel în Reșița: Şosele asfaltate pe ploaie. Cetățenii revoltați au încercat să oprească lucrările (VIDEO)

Exces de zel în Reșița: Şosele asfaltate pe ploaie. Cetățenii revoltați au încercat să oprească lucrările (VIDEO)

Când banii publici sunt aruncaţi pe fereastră, nu mai contează vremea de afară. Aşa s-a gândit, poate, şi primarul din Reşiţa când a decis să asfalteze străzile oraşului în pragul campaniei electorale, indiferent de vremea de afară. Cu toate că din cer turna cu găleata, angajaţii firmei care lucrează la reabilitarea unui bulevard al oraşului asfaltau de zor.

Mai mulţi locuitori din blocurile de pe Bulevardul Muncii din Reşiţa au încremenit când au văzut că muncitorii asfaltează de zor chiar şi pe ploaie deasă. Ei au ieşit în stradă şi au încercat să oprească lucrările de asfaltare, lucrări care, de altfel, sunt în plină desfăşurare în tot municipiul Reşiţa, odată cu apropierea alegerilor.

Muncitorii au continuat să toarne asfalt peste bălţi.

Locuitorii sunt siguri că lucrările sunt de proastă calitate şi peste câteva luni va fi nevoie din nou de cârpeli şi reparaţii.

Cu toate că oamenii şi-au spus nemulţumirea şi îngrijorarea pentru calitatea lucrării, angajaţilor firmei din Turnu Severin, puţin le-a păsat.

În timp ce afară în ploaie utilajele duduiau la asfaltare, la primărie era linişte, primarul Mihai Stepănescu lipsea, deşi se asfalta cu acordul lui. Un domn paraşutat în primărie spune cu nonşalanţă că asta era ziua programată pentru asfaltări.

Şeful de echipă a refuzat discuţia cu reporterul B1TV, precizând totuși că lucrarea are o garanție de doi ani: „Da, avem garanţie doi ani pe lucrare. Dacă se întâmplă ceva, noi îl punem la loc”

Uşor de zis mai ales când lucrezi pe banii contribuabililor.

Primarul din Reșița a ordonat asfaltări pe ploaie

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_18032').select();" id="embed_text_18032" />
Urmăriți B1TV.ro și pe
`