HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 02 FEBRUARIE 2019 pentru Zodia Taur

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 02 FEBRUARIE 2019 pentru Zodia Taur

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 02 FEBRUARIE 2019 pentru Zodia Taur – O scanteie noua se aprinde azi in mintea ta si devine, incetul cu incetul, un fel de far calauzitor catre viitor. Probabil iti vine o idee noua care te poate propulsa intr-o cu totul alta directie decat inainte si devii din ce in ce mai atras de acel punct luminos de la capat.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 02 FEBRUARIE 2019 pentru Zodia Taur – Cu cat te apropii mai mult de acel punct de apogeu, cu atat motivatia ta creste mai mult, si abia astepti sa culegi roadele acestor planuri marete.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 02 FEBRUARIE 2019 pentru Zodia Taur – Esti constient ca depinde numai de tine felul cum indeplinesti acest vis, dar important e sa mentii aprinsa aceasta scanteie si s-o amplifici cu fiecare pas care te duce mai aproape de succes.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:00 - Ministrul Veștea (PNL), întrebat dacă se menține coaliția cu PSD și după alegeri: „Eu sunt născut în aceeași zi cu Nostradamus și nu sunt în măsură să vă dau o astfel de soluție. Românii decid” (VIDEO)
22:30 - Arafat, despre ploile torențiale: Consecințele de până acum nu sunt grave / Deja în județul Galați avem 3.500 de persoane evacuate. Vreo 260 au refuzat evacuarea și fac asta pe propria răspundere (VIDEO)
22:07 - Ministrul Mircea Fechet: Debitul Dunării nu are o creștere care să ne surprindă / Galațiul rămâne sub cod roșu / Am mers mai bine de 1000 de km să mă asigur că autoritățile sunt pregătite (VIDEO)
21:45 - Cum răspunde ANM criticilor că a exagerat cu avertismentele privind furtuna. Georgescu: S-a ținut cont de toate fenomenele meteo. Maximele termice vor în unele zone cu 15 grade mai scăzute (VIDEO)
21:08 - George Simion spune că Becali ar putea fi printre candidaţii AUR: Îl iau pentru că aduce voturi. A învăţat unele lucruri. Nu merge degeaba la mănăstiri, la biserici
20:45 - Probleme în traficul din București din cauza furtunii: Mijloace de transport, blocate la Podul Grozăveşti (VIDEO)
20:18 - Extrema dreaptă a câștigat alegerile parlamentare din Austria, arată primele estimări. Cancelarul Karl Nehammer și-a recunoscut înfrângerea
19:44 - Ion Iliescu: „Am un zâmbet de Dacie, un zâmbet industrial, cu patru viteze” / Secretul longevității sale și mesajul lui pentru români în prag de alegeri
19:32 - PSD organizează consultări cu sindicatele și patronatele pe tema programului de guvernare
19:06 - Trei cutremure, duminică, în România. Ultimul s-a produs în Brăila. Ce magnitudini au avut