HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 24 IANUARIE 2019 pentru Zodia Taur

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 24 IANUARIE 2019 pentru Zodia Taur

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 24 IANUARIE 2019 pentru Zodia Taur – Ai o stare ciudată în faţa unui nou început, de parcă nu-ţi place ceea ce se prefigurează la orizont, şi te ţii cu dinţii de lucrurile pe care le cunoşti deja.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 24 IANUARIE 2019 pentru Zodia Taur – Nu prea îşi place noutatea, de aceea preferi să rămâi într-o zonă cu care eşti deja familiarizat, dar va trebui totuşi să accepţi schimbarea din mers.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 24 IANUARIE 2019 pentru Zodia Taur – Nu poţi sta permanent blocat într-o singură stare de lucruri, chiar dacă îţi convine de minune stabilitatea, deci fii pregătit şi pentru eventuale căi noi de mers.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 24 IANUARIE 2019 pentru Zodia Taur – Şi tu te schimbi în timp, se mai ivesc şi noi direcţii, ca atare fii deschis la nou, chiar dacă cere mult de la tine.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:08 - George Simion spune că Becali ar putea fi printre candidaţii AUR: Îl iau pentru că aduce voturi. A învăţat unele lucruri. Nu merge degeaba la mănăstiri, la biserici
20:45 - Probleme în traficul din București din cauza furtunii: Mijloace de transport, blocate la Podul Grozăveşti (VIDEO)
20:18 - Extrema-dreaptă a câștigat alegerile parlamentare din Austria, arată primele estimări. Cancelarul Karl Nehammer și-a recunoscut înfrângerea
19:44 - Ion Iliescu: „Am un zâmbet de Dacie, un zâmbet industrial, cu patru viteze” / Secretul longevității sale și mesajul lui pentru români în prag de alegeri
19:32 - PSD organizează consultări cu sindicatele și patronatele pe tema programului de guvernare
19:06 - Trei cutremure, duminică, în România. Ultimul s-a produs în Brăila. Ce magnitudini au avut
18:52 - Cum s-au pregătit autoritățile din Galați pentru inundații. Costel Fotea: Scenariul e foarte negru și periculos. Nu s-a reușit refacerea barajelor într-un timp atât de scurt de la ultimele viituri. Evacuăm locuitorii, dar unii refuză să plece (VIDEO)
18:15 - Ciolacu, vizită în Complexul Studențesc Regie. A discutat cu studenții din cămine: „Sunt mici camerele astea vechi” / „E rău cu toaleta pe hol, mai ales pentru voi, fetele” (VIDEO)
17:54 - Noi măsuri în contextul vremii extreme: Locuitorii a 23 de localităţi din Galaţi, evacuaţi preventiv. Ce decizii s-au mai luat în ședința MAI / UPDATE: Ordine de evacuare și în județul Vrancea (FOTO)
17:42 - Galați: Cursuri suspendate luni în școlile din 22 de localități, din cauza riscului de inundații