HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 04 IANUARIE 2019 pentru Zodia Balanță

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 04 IANUARIE 2019 pentru Zodia Balanță

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 04 IANUARIE 2019 pentru Zodia Balanță – Nu poţi să le faci pe toate perfect, eşti om, deci a greşi e ceva absolut firesc.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 04 IANUARIE 2019 pentru Zodia Balanță – Cum poţi învăţa ce e mai bun de la viaţă dacă nu ai călca şi strâmb, dacă nu ai şi strica din când în când câte ceva, dacă nu ai şi râde cu seninătate de propriile gafe?

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 04 IANUARIE 2019 pentru Zodia Balanță – Aşa se poate întâmpla şi azi: descoperi singur ce prostioară amuzantă ai făcut, dar, în loc să faci din asta o tragedie, poţi transforma gafa într-un motiv de distracţie.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 04 IANUARIE 2019 pentru Zodia Balanță – Râzi singur de ce ai făcut, îţi recunoşti cu inocenţă greşeala şi treci peste acest hop cu capul sus şi cu o nouă lecţie învăţată.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 04 IANUARIE 2019 pentru Zodia Balanță – Posibil să primeşti destule cicăleli de la cei din jur, dar acceptă-le cu atitudinea unui elev care învaţă astfel ce e mai bun pentru el!

Urmăriți B1TV.ro și pe
`