HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 29 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 29 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 29 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Capricorn – Tu te aşteptai la o adevărată aventură palpitantă şi, în schimb, primeşti ceva cât se poate de banal, ceea ce naşte dezamăgire în sufletul tău.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 29 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Capricorn – Dacă nu ai fi ridicat ştacheta atât de sus, dacă nu ţi-ai fi făcut vise imposibile cu privire la rezultatele acestui demers, poate acum ai fi fost mult mai mulţumit de roade, dar aluneci într-o zonă de dezinteres şi plictiseală, spunându-ţi: asta-i tot?

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 29 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Capricorn – Nu privi lucrurile astfel, pentru că sigur ai obţinut ceva care merită să fie apreciat, chiar dacă nu e atât de strălucitor şi de special pe cât ai visat tu.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 29 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Capricorn – Mulţumeşte-te cu atât, într-o zi vei îi vei găsi utilitatea.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 29 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Capricorn – Nu cumva ţi-ai imaginat mai mult decât puteai primi?

Urmăriți B1TV.ro și pe
`