Eugen Tomac: E limpede că Liviu Dragnea a luat-o razna. Personajul ăsta condamnat de două ori visează să ajungă chiriaș la Cotroceni

Eugen Tomac: E limpede că Liviu Dragnea a luat-o razna. Personajul ăsta condamnat de două ori visează să ajungă chiriaș la Cotroceni

Liderul PMP, Eugen Tomac, îl ironizează pe Liviu Dragnea după ce acesta a declarat, joi seară, că nu exclude varianta de a candida anul viitor la alegerile prezidențiale și a lansat un nou atac la adresa marilor companii străine.

Într-o postare pe Facebook, Tomac scrie că e limpede că Dragnea ”a luat-o razna” pentru că ”visează să ajungă chiriaș la Cotroceni”.

”DELIR

Da, e limpede că a luat-o razna. Se ia de multinaționale, de liderii europeni, de toate instituțiile necontrolate de el, de oricine îi spune in față că este dus cu sorcova!

De fapt, aseara MARELE ANUNȚ era altul – ca să avem un sfârșit de an amuzant, ne spune personajul ăsta condamnat de două ori, nici mai mult, nici mai puțin, că visează să ajungă chiriaș la Cotroceni… Ăsta se crede un mic Ceaușescu.

Va fi cel mai mare eșec al PSD. De fapt, sunt sigur că nu va intra în turul doi.

PS: #babaiatule, mai bine ți-ai lua niște consilieri care să-ți spună adevărul, că lumea nu mai suportă să-ți audă aiurelile, nu să-ți spună doar ce vrei să auzi și să-ți ridice ode! Nu de alta, dar îți mănâncă degeaba banii!”, a scris Eugen Tomac pe Facebook.

Prezent joi seară într-o emisiune televizată, liderul PSD a declarat că ar putea candida la alegerile prezidențiale din 2019. Întrebat despre candidatul coaliției la scrutinul de anul viitor, Liviu Dragnea a lăsat deschisă și ideea unei candidaturi proprii, dar și un a susținerii lui Călin Popescu Tăriceanu, dând asigurări că PSD și ALDE vor avea candidat comun. (Detalii AICI)

De asemenea, Dragnea a lansat noi atacuri la adresa marilor companii străine din România pe care le acuză că își ascund profiturile pentru a fugi de plata taxelor aferente statului. (Detalii AICI)

”The Facebook Dilemma”, cea mai amplă investigație despre impactul rețelei de socializare asupra vieții private, difuzată ÎN EXCLUSIVITATE pe B1 TV, pe 1 ianuarie, de la ora 21.00

Urmăriți B1TV.ro și pe
`