MUTARE SENZAȚIONALĂ: Barcelona îl vrea cu orice preț pe Kilian Mbappe și este dispusă să ofere un „extraterestru” la schimb!

MUTARE SENZAȚIONALĂ: Barcelona îl vrea cu orice preț pe Kilian Mbappe și este dispusă să ofere un „extraterestru” la schimb!
sursă foto: independent.co.uk

Anul 2019 nici nu a început încă, și deja au apărut zvonuri care aruncă scena fotbalistică în aer. Goal.com anunță că Barcelona ar fi dispusă să-l cedeze pe Coutinho la PSG, în schimbul celui mai în vogă jucător al momentului, Kylian Mbappe.

Mutarea ar fi una bună pentru ambele tabere, din moment ce Neymar, vedeta celor de la PSG, este coleg cu Coutinho la naționala Braziliei, în timp ce pentru Mbappe oferta catalanilor este evident una care nu poate fi neglijată. Sursele publicației susțin că Neymar ar fi dispus să rămână la Paris, dacă mutarea s-ar concretiza.

Așadar, pentru Barcelona, transferul ar aduce două avantaje uriașe: și-ar contracta serviciile unui tânăr cu o perspectivă uriașă, dar ar și împiedica sosirea lui Neymar la rivala Real Madrid.
Philippe Coutinho (25 de ani) este cel mai scump transfer din istoria Barcelonei, în condițiile în care formația „blaugrana” a plătit aproximativ 120 de milioane de euro pentru a-l aduce la club.

De partea cealaltă, Kilian Mbappe a devenit al doilea cel mai scump transfer din istoria fotbalului, după ce PSG a plătit 180 de milioane de euro ca să îl achiziționeze.

„The Facebook Dilemma”, cea mai amplă investigație despre impactul rețelei de socializare asupra vieții private, difuzată ÎN EXCLUSIVITATE pe B1 TV, pe 1 ianuarie, de la ora 16.00
Urmăriți B1TV.ro și pe
`