Adrian Năstase va candida pentru un nou mandat de parlamentar în colegiul în care a fost ales în 2008

Adrian Năstase va candida pentru un nou mandat de parlamentar în colegiul în care a fost ales în 2008

Deputatul PSD Adrian Năstase a anunţat că „din respect” pentru cei care l-au votat va candida pentru un nou mandat de parlamentar în acelaşi colegiu în care a fost ales în urmă cu patru ani.

Fostul premier a făcut acest anunț luni după-amiază, la Mizil (Prahova), unde a participat la lansarea candidaţilor USL la primăriile din colegiul uninominal pe care îl reprezintă în Parlament.

Năstase a vorbit și despre dosarele în care a fost condamnat şi ale căror sentinţe le-a contestat, preşedintele Consiliului Naţional al PSD a spus că aceste dosare reprezintă „o operaţiune de hărţuire politică”.

„Am dovedit timp de şapte ani că rezist destul de bine, deci capacitatea mea de anduranţă este destul de solidă, după cum aţi văzut. Sunt convins că regimul Băsescu va cădea în curând. Sunt ultimele răbufniri, încercări de a introduce prin probe false prin dolari americani care nu erau tipăriţi la momentul la care probele respective erau privite de către instanţă, de către DNA. Ştiţi probabil la ce mă refer, la faptul că DNA-ul practic a inventat dovezi, a fabricat dovezi iar aceste eforturi vor fi până la urmă zădărnicite”, a spus Adrian Năstase, citat de Mediafax.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`