HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 26 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Leu

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 26 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Leu

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 26 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Leu – O întâlnire cu cei dragi din familie generează mari emoții, mai ales dacă ai ocazia să revezi persoane pe care nu le-ai mai văzut demult.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 26 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Leu – Trecutul revine puternic în discuție de parcă ai vorbi mai mult despre lucruri pe care nimeni nu le-a aflat despre tine din ultimul an, sau scoți de la naftalină amintiri, poze, povești de odinioară care emoționează pe toată lumea și mai ales pe tine.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 26 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Leu – Nici nu știi cum apare și o lacrimă în colțul ochiului când vorbești despre zona ta de baștină, despre bunici, despre părinți, pentru că ești încă foarte atașat de trecut iar aceste discuții scot la iveală sensibilul din tine.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 26 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Leu – Dacă nu ai făcut asta deja, de sărbători, iei acum legătura cu rudele tale care așteaptă de la tine o veste, pentru că ceva te cheamă ca un magnet înapoi, la origini.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`