HOROSCOPUL ZILEI DE MARȚI 25 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Rac

HOROSCOPUL ZILEI DE MARȚI 25 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Rac

HOROSCOPUL ZILEI DE MARȚI 25 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Rac – Tăcerea e de aur, spune o zicală, iar azi ai ocazia de a simți pe pielea ta valoarea acestei zicale.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARȚI 25 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Rac – Că vrei sau nu, azi mai mult taci, dar parcă te simți bine în această ipostază. Poate nu te afli în cel mai sociabil mediu și simți că i-ai obosi pe ceilalți cu poveștile tale și preferi să vorbești… doar întrebat.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARȚI 25 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Rac – Sau poate există alții mult mai vorbăreți în jur și tu abia apuci să deschizi gura, dar, dacă totuși vei avea ocazia să vorbești despre tine, ai putea să-i uimești pe ceilalți cu ceea ce spui, de parcă unii își pierd timpul cu vorbe aiurea și banale, când tu, vorbești puțin dar ce spui e o comoară!

HOROSCOPUL ZILEI DE MARȚI 25 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Rac – Cine te-ar asculta, dacă te-ar asculta, ar avea numai de învățat azi, dar vai, alții te reduc la tăcere, preferând să monopolizeze ei discuțiile cu nimicuri. La mulți ani!

Urmăriți B1TV.ro și pe
`