Eugen Nicolăescu: Andrei Chiliman nu va demisiona din PNL. A vorbit la supărare și poate a fost împins de unii colegi

Eugen Nicolăescu: Andrei Chiliman nu va demisiona din PNL. A vorbit la supărare și poate a fost împins de unii colegi
Foto: evz.ro

“Andrei Chiliman nu va demisiona din PNL”, este declarația făcută de noul lider PNL București, Eugen Nicolăescu, care crede că liderul liberal a vorbit “la supărare”, dar își va schimba părerea.

“Simt că Andrei Chiliman a vorbit la supărare, nefundamentat, în același timp, când faci parte dintr-un partid politic, îi respecți deciziile. Dacă nu-ți convine, comentezi în interiorul partidului, nu în afara lui. Politicienii cred că își pot permite mai multe (…) Andrei Chiliman nu va demisiona. Eu cunosc omul și omul vorbește la supărare și poate și împins de la spate de unii colegi”, a declarat Nicolăescu la Digi24.

La rândul său, vicepreşedintele PNL Relu Fenechiu a declarat, la acelaşi post de televiziune, referitor la decizia în cazul lui Chiliman, că „nu există o discuţie de a-i cere cont cuiva despre activitate sau a existat o nemulţumire cu privire la activitea sa”.

Andrei Chiliman a declarat, luni, în cadrul unei conferințe de presă, că deși a construit cea mai puternică organizație a PNL din țară, partidul în loc de a oferi bucureștenilor un program de guvernare a decis să recurgă la execuții de partid și cuțite în spate.

Acesta a adăugat că deși este o decizie grea, fiind membru PNL de circa 23 de ani, ia în considerare demisia din partid.

Andrei Chiliman a fost înlocuit, luni, de la șefia organizației PNL București cu Eugen Nicolăescu, după ce președintele PNL, Crin Antonescu, a venit cu propunerea în Biroul Permanent Central.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:22 - O țară din Europa a reintrodus serviciul militar obligatoriu. Cât timp vor dura stagiile militare
21:13 - Reacția lui Cristi Danileț, după ce judecătoarele au anulat condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare a lui Mario Iorgulescu: “Nu am nicio îndoială că …”
20:57 - O fetiță de 11 ani din Neamț a fost bătută crunt de o vecină. Poliția nu a fost sesizată. Explicațiile părinților
20:48 - Un român pe jumătate chinez a dat lovitura cu o afacere în Toronto: „The Mămăliga Kitchen. Da, a fost un mare succes”
20:48 - Calcul: Câți bani a primit în plus un pensionar, care are o vechime de 26 de ani pe cartea de muncă. Lista completă cu majorările de care au beneficiat seniorii
20:26 - Daniel Dăianu (Consiliul Fiscal): Noua ţintă de deficit a Guvernului, de 6,9%, e cu mult mai mare decât cea asumată inițial. Dacă nu ar fi existat amnistia, acel 6,9% din PIB, ar fi însemnat 7,3 – 7,4%
20:26 - Cum pot vota cetățenii români, prin corespondență, la alegerile prezidențiale și parlamentare. Acesta este termenul-limită pentru înregistrare
20:16 - Comisia Europeană va da undă verde la vânat lupi în România și alte state din UE. Cum poate acest lucru să afecteze românii
19:59 - Cum arată Raiul, în realitate. Un renumit neurochirurg a explicat totul: “Aceasta a fost dovada incontestabilă”
19:57 - Surpriză la parlamentare: Liderul liberal Ilie Bolojan va candida la Senat. Nelu Tătaru: „Dacă și doamna Lasconi l-a propus premier, noi cu atât mai mult!” (VIDEO)