Ionel Dancă, după declarațiile lui Teodorovici și Vâlcov: Un gogoman și un tăntălău au ieșit la declarații de la Guvern să explice idioțeniile care vor băga economia României în faliment (FOTO)

Ionel Dancă, după declarațiile lui Teodorovici și Vâlcov: Un gogoman și un tăntălău au ieșit la declarații de la Guvern să explice idioțeniile care vor băga economia României în faliment (FOTO)
Foto: libertatea.ro

Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al PNL, critică în termeni duri ordonanța de urgență prin care Guvernul introduce noi taxe. Liberalul îi numește pe Eugen Teodorovici și Darius Vâlcov, cei care au prezentat prevederile OUG, ”un gogoman și un tăntălău au ieșit la declarații de la Guvern să explice idioțeniile care vor băga economia României în faliment”.

”Un gogoman și un tăntălău au ieșit la declarații de la Guvern să explice idioțeniile care vor băga economia României în faliment. «Să vină Dancă și Cîțu», comentează unii la mișto pe transmisiunea live a acestor ticăloși. Da, să vină Dancă și Cîțu și vom anula toate aceste măsuri ticăloase împotriva unei economii de piață liberale.

După ce va fi publicat textul ordonanței, voi veni cu mai multe detalii despre cât de nociv și toxic pentru toți românii este acest tsunami fiscal și economic”, a scris Ionel Dancă pe Facebook.

Ordonanța noilor taxe a fost adoptată vineri seară de Guvern. Ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici și controversatul Darius Valcov, au anuntat pedepsele pentru multinationale. În cazul plafonărilor de prețuri, acestea vizează gazele și energia electrică pentru consumatorii casnici și industriali. De asemenea, s-a impus o taxă de 2% pe cifra de afaceri pentru toate companiile din energie.

”The Facebook Dilemma”, cea mai amplă investigație despre impactul rețelei de socializare asupra vieții private, difuzată ÎN EXCLUSIVITATE pe B1 TV, pe 1 ianuarie, de la ora 16.00

Ionel Dancă, după declarațiile lui Teodorovici și Vâlcov: Un gogoman și un tăntălău au ieșit la declarații de la Guvern să explice idioțeniile care vor băga economia României în faliment

Urmăriți B1TV.ro și pe
`