HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 16 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Scorpion

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 16 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Scorpion

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 16 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Scorpion – Dacă vezi că problema în care eşti implicat nu mai aduce nimic nou şi nu se mai schimbă deloc, ar fi bine să te gândeşti la o soluţie de compromis, pentru că nu are rost să rămâi blocat în această situaţie.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 16 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Scorpion – E clar că a ajuns într-o zonă ternă care te va plictisi, pentru că tu nu eşti genul de om acre să accepte lucrurile demodate, banale, rutinate.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 16 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Scorpion – Tu mereu vrei altceva, şi această problemă devine enervantă prin lipsa sa de noutate.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 16 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Scorpion – Tu personal trebuie să faci ceva pentru a depăşi impasul, să găseşti o cale de ieşire din banal şi din pasivitate, pentru că lenea nu ţi se potriveşte.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 16 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Scorpion – Fă ceva chiar dacă nu eşti întru totul de acord cu acea activitate, dar tot e ceva decât să stai şi să aştepţi miracole.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră