UPDATE // Companii de stat, DATOARE LA STAT // DREPT LA REPLICĂ CE OLTENIA (VIDEO)

UPDATE // Companii de stat, DATOARE LA STAT // DREPT LA REPLICĂ CE OLTENIA (VIDEO)

UPDATE: Ca urmare a informatiei aparute in data de 9 decembrie 2018, cu titlul “Situatie HALUCINANTA: Companii de stat, DATOARE LA STAT”, Complexul Energetic Oltenia SA transmite un drept la replică, pe care îl redăm integral la finalul articolului.

Statul este sărăcit chiar de companiile de stat. O statistică a datornicilor plasează în fruntea acestui clasament al rău-platnicilor mai multe companii publice. Însumate, restanțele acestora ajung la aprope 270 de milioane de euro, informează B1 TV.

Statul nu este în stare să își colecteze taxele nici măcar de la companiile publice. Acestea au acumulat de-a lungul vremii datorii uriașe la bugetul de stat.

Cei de la Electrocentrale Constanța nu sunt într-o situație mai bună. Compania datorează statului aproape 50 de milioane de euro, adică preţul a 8 kilometri de autostradă.

Societatea Naţională a Cărbunelui se află pe locul al treilea în acest clasament rușinos. Statul are de recuperat peste 26 de milioane de euro. La fel de rău stă și Societatea Naţională Îmbunătăţiri Funciare care a acumulat 21 de milioane de lei datorii.

Din clasament nu lipsește nici RADET-ul, regia care asigură căldura in Capitală. Anul trecut compania a înregistrat creanțe de 14 milioane de euro. Cu aceşti bani, Primăria Capitalei ar fi putut cumpăra 23 de autobuze electrice.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

DREPT LA REPLIC C.E. OLTENIA

Ca urmare a informatiei aparute in data de 9 decembrie 2018, cu titlul “Situatie HALUCINANTA: Companii de stat, DATOARE LA STAT”, va transmitem, in atasament, dreptul la replica al Complexului Energetic Oltenia SA si CERTIFICATUL DE ATESTARE FISCALA emis de ANAF in data de 16.01.2018. De asemenea, Bilantul contabil al CE Oltenia pe anul 2017 poate fi consultat pe site-ul companiei, la adresa : https://ceoltenia.ro/documente/Documente%20Finaciare/2017/Situatii%20financiare%20anuale.pdf (formularul F30 – pag.1).

Urmăriți B1TV.ro și pe
`