Explozie la rafinăria Brazi: Șase persoane au fost rănite. Cetăţeni austrieci, printre victime

Explozie la rafinăria Brazi: Șase persoane au fost rănite. Cetăţeni austrieci, printre victime
Foto: evz.ro

O explozie s-a produs vineri după-amiază la rafinăria Brazi din județul Prahova. Explozia nu a fost urmată de un incendiu.

Șase persoane au fost rănite, acestea având arsuri de gradul I și II la nivelul feței și mâinilor. Printre victime se află şi cetăţeni austrieci.

Potrivit primelor informații, în momentul în care s-a produs explozia, persoanele respective curăţau nişte canale ale rafinăriei.

 

Mai multe echipaje ISU au fost trimise spre locul în care s-a produs incidentul. Persoanele rănite au fost transportate la Spitalul Judeţean din Ploieşti și medicii au dat asigurări că starea lor este stabilă, iar viața nu le este pusă în pericol. Andrei Ilinca, purtătorul de cuvânt al spitalului a declarat pentru B1 TV că pacienții au ajuns în două transporturi și au fost evaluați pentru a se vedea dacă nu există și alte leziuni în afară de cele evidente.

De asemenea, prefectul de Prahova, Adrian Dobre, aprecizat pentru B1 TV că o singură persoană are arsuri de gradul II și că toți răniții au fost trimiși la Spitalul de Urgență Prahova.

”Explozia n-a fost urmată de incendiu, iar din datele pe care le am nici lucrătorii din rafinărie nu au fost evacuați” a spus prefectul.

Dobre a mai precizat că în acest caz se va deschide o anchetă pentru a se stabili cauzele exploziei.

Explozie la rafinăria Petrobrazi

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_17614').select();" id="embed_text_17614" />

Urmăriți B1TV.ro și pe
`