Schimb de mesaje ironice între Trump și Macron după ce Parisul a cedat în fața ”vestelor galbene”: A comis o eroare pentru viitorul planetei

Schimb de mesaje ironice între Trump și Macron după ce Parisul a cedat în fața ”vestelor galbene”: A comis o eroare pentru viitorul planetei

Schimb de mesaje acide între Donald Trump și Emmanuel Macron, după ce Parisul a făcut concesii, marți, în fața protestatarilor care au contestat în timpul unor manifestații violente taxele pe carburanți.

Într-un mesaj publicat pe Twitter, liderul de la Casa Albă a precizat că Guvernul de la Paris a cedat în fața ”vestelor galbene” arată faptul că acordul de la Paris privind combaterea schimbărilor climatice este un eșec, informează Agerpres.

REPEDE CLICK AICI: A FOST UCISĂ CU SÂNGE RECE LÂNGĂ VILA ELENEI UDREA DIN COSTA RICA (FOTO ȘOC DE LA FAȚA LOCULUI)

„Sunt fericit că prietenul meu Emmanuel Macron şi manifestanţii de la Paris au căzut de acord asupra concluziei la care eu am ajuns în urmă cu doi ani”, a scris Donald Trump pe Twitter.

„Acordul de la Paris este fundamental prost pentru că provoacă o creştere a preţurilor energiei pentru ţările responsabile, dându-le în acelaşi timp un cec în alb unora dintre cei mai răi poluatori din lume”, a continuat liderul de la Washington.

REPEDE CLICK AICI: AU APĂRUT POZELE NECENZURATE CU PROFESOARA INDECENTĂ CARE SE DEZBRĂCA COMPLET (FOTO HOT)

În replică, președintele francez, Emmanuel Macron i-a transmis lui Donald Trump că a făcut ”o greșeală pentru țara sa” și ”o eroare pentru viitorul planetei”.

Președintele SUA a criticat întotdeauna Acordul încheiat la Paris în 2015 privind kimitarea creșterii temperaturii medii globale.

Noul val de critici lansat acum de Trump vine în contextul în care, duminică, a avut loc la Katowice, în Polonia, cea de-a 24-a conferință mondială privind clima, la care au participat 200 de state.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`