Deţinutul evadat de la Penitenciarul Mărgineni a fost prins

Deţinutul evadat de la Penitenciarul Mărgineni a fost prins
Foto: ziare.com

Deținutul care a evadat în luna martie de la Judecătoria Moreni a fost prins. Nicolae Eugen Galeș a fost identificat cu ajutorul unui pădurar, care l-a zărit pe fugar în pădurea de lângă localitatea Dâmboviţeană Ocniţa.

„Nu am evadat domne, am o invenţie”, acestea au fost primele vorbe pe care le-a spus Eugen Galeş. Şi a ţinut-o aşa minute în şir.

„A fost găsit de o patrulă. Evadatul este într-o stare de depresie şi nu se poate vorbi coerent cu acesta”, a spus şeful IPJ Dâmboviţa, Vasile Tache.

Eugen Galeş a fugit pe geam, pe 9 martie, pe sub escorta gardienilor, care îl însoţeau la Judecătoria Moreni, unde se afla ca parte într-un proces. Imediat s-au făcut filtre şi au început căutările.Au fost răscolite pas cu pas pădurile din Dâmboviţa, dar şi cele din Buzău. S-au folosit câini, dar şi un elicopter al MAI. În zadar însă, bărbatul a reuşit să se ascundă.

„La pedeapsa pe care o avea de efectuat se va mai adăuga un spor între 1 şi 2 ani”, a adăugat şeful IPJ.

Bărbatul era încarcerat la Penitenciarul de maximă siguranţă Mărgineni, unde avea de ispăşit o pedeapsă de 3 ani şi patru luni, pentru vătămare corporală. De asemenea el este cercetat de Parchetul Tribunalului Buzău, pentru comiterea a două crime, în aprilie 2010, în comuna Buzoiană Năieni.

Deţinutul evadat a fost prins

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`