ACCIDENT CUMPLIT în Bihor: Trei tineri au murit arși de vii. „O mers altu’ şi i-o băgat sub TIR!” (VIDEO)

ACCIDENT CUMPLIT în Bihor: Trei tineri au murit arși de vii. „O mers altu’ şi i-o băgat sub TIR!” (VIDEO)

Trei tineri din județul Bihor, cu vârstele cuprinse între 20-24 de ani, au murit arși de vii după ce mașina condusă de unul dintre ei a lovit un TIR pe DN 1, în raza localității Gheghie, județul Bihor.

Cei trei tineri mergeau împreună la un majorat, însă pentru prima dată proprietarul maşinii a lăsat pe altcineva să conducă pentru că el băuse un pahar cu vin, potrivit cancan.ro.

Mașina tinerilor, dar și cabina TIR-ului au luat foc după impact.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Șoferul TIR-ului un bărbat în vârstă de 40 de ani, a sărit la timp din vehicul și a reușit să se salveze.

Potrivit martorilor, șoferul începător circula cu viteză mare, iar asfaltul era umed.

De asemenea, nici unul dintre pasageri nu aveau centura pusă.

„Mi-o dat mâna, mi-o strâns mâna şi-o zis că vrea să meargă undeva. Şi-o zis Dani Venter către el, zice «Nu mă duc cu tine, că nu vreau să mor. Conducă altu» O mers altu’ şi i-o băgat sub TIR”, a transmis Ianko Valicec, fratele proprietarului maşinii.

„Ei o avut viteză, şi-o fost umed. N-o plouat de-atâta timp, şoseaua-i cu mâzgă, cum o plouat şi i-o scos afară din curbă, o avut viteză mare. Mi-o zis cineva, nu m-am uitat, zice că la 130 s-o oprit acul”, a declarat tatăl proprietarului mașinii.

„O venit acasă, o făcut baie, s-o schimbat şi-o zis că merg la suc. Atâta ne-o fost toată discuţia. Până azi-noapte când m-a sunat Milan, la 11:30, să merg ca o murit pruncii amândoi”, a declarat Alexandru Venter, tatăl uneia dintre victime.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`