Democrat liberalii ar dori un Congres extraordinar pentru înlăturarea lui Emil Boc din fruntea PDL

Democrat liberalii ar dori un Congres extraordinar pentru înlăturarea lui Emil Boc din fruntea PDL
Foto: gândul.info

Plecarea lui Sorin Frunzăverde din PDL către PNL a agitat serios atmosfera din sânul democrat liberalilor, Gândul notând că mai mulți lideri PDL, în frunte cu președintele Senatului, Vasile Blaga, s-au întâlnit , marți seară, într-o ședință restrânsă pentru a decide pașii următori de după plecarea lui Sorin Frunzăverde.

Conform sursei citate, democrat liberalii iau în calcul convocarea unui Congres extraordinar pentru îndepărtarea lui Emil Boc din fruntea partidului.

Prim-vicepreședintele PDL a anunțat că
va candida la șefia CJ Caraș-Severin din partea USL, însă nu și-a înaintat încă demisia din PDL. Sorin Frunzăverde ar urma să plece din PDL la pachet cu toți primarii și parlamentarii din Caraș Severin.

Liderii PDL recunosc că tensiunea în partid este din ce în ce mai mare pe fondul nemulţumirilor crescânde din teritoriu, unde primarii fac presiuni pentru alocarea de fonduri, în condiţiile în care acestea au fost promis de mult timp, dar nu au mai venit. 
       
Nemulţumiri sunt. E momentul dinaintea alegerilor şi mulţi poate că spun că cel mai mare, în ghilimele, duşman poate să fie guvernul tău care nu poate să facă mai mult pentru tine. Există o aşteptare în teritoriu pentru banii necesari finalizării investiţiilor, a unui internat, a unei şcoli. Degeaba zic eu de deficit, când constructorul mă strânge de gât sau când omul n-are unde să-şi ducă copilul la internat„, a declarat  liderul PDL Alba, Mircea Hava.

Sorin Frunzăverde a anunțat că va candida pentru un nou mandat la șefia Consiliului Județean Caraș-Severin din partea USL, din postura de membru PNL. Acesta a precizat că va ocupa funcția de vicepreședinte al PNL, funcția la care poate candida doar dacă are statutul de membru al liberalilor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`