Dan Bursuc e de acord cu fiscalizarea nunţilor: „Dar ce se întâmplă cu cei care fac nunta ‘pe caiet'”? (VIDEO)

Dan Bursuc e de acord cu fiscalizarea nunţilor: Dar ce se întâmplă cu cei care fac nunta 'pe caiet'? (VIDEO)

Compozitorul şi producătorul muzical Dan Bursuc reacţionează după ce Fiscul a anunţat că vrea să-i impozitezepe organizatorii de nunţi.
Dan Bursuc a precizat, într-o intervenţie în emisiunea „Se întâmplă acum”, realizată de Tudor Barbu pe B1 TV, că este de acord cu fiscalizarea nunţilor.

„Orice prestaţie trebuie declarată. E normal ca orice om care câştigă un bănuţ să-l împartă cu cei de sus”, a spus Dan Bursuc.

„Cei care lucrează în cârciumi au şi ei o altă declaraţie de venituri. Trăim în 2018, lucrurile devin mult mai noi. (…)
E normal asa ceva (toţi banii trebuie fiscalizaţi pentru orice prestare de servcii, n.r.), ei au hotărât lucrul acesta, noi trebuie sa ne conformăm regimului”, a precizat producătorul muzical.

Artistul a vorbit însă şi despre cei care vin pe „datorie” la nunţi şi care dau banii ulterior, despre care statul nu are cum să afle pentru a reuşi să impoziteze corespunzător.

„Adică se va face cu un ‘dar’ bine definit? Eu fac meseria asta de 30 de ani. Ştiţi ce se intâmplă: Cei care vin invitaţi la o nuntă se trec pe un caiet, pe o agendă, în care nu se dă darul: ‘Vecine, n-am bani acum de dar, dar trece-mă pe caiet, acolo, şi îţi dau eu banii mai încolo’. Lucruri de genul ăsta se întâmplă şi acum, adică vin la masă pe datorie”, a explicat Dan Bursuc.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`