Sorin Frunzăverde: Voi candida ca membru PNL la CJ Caraş-Severin, din partea USL și voi fi vicepreședinte PNL

Sorin Frunzăverde: Voi candida ca membru PNL la CJ Caraş-Severin, din partea USL și voi fi vicepreședinte PNL

UPDATE: Sorin Frunzăverde a revenit cu o nouă declarație, spunând că va candida ca membru PNL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Caraş-Severin, din partea USL. Acesta nu a făcut nicio declarație vizavi de demisia din PDL.

Frunzăverde a adăugat că va ocupa funcția de vicepreședinte PNL, după plecarea din PDL.

Voi candida ca membru PNL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Caraş-Severin, din partea USL. Aşa cum mi s-a propus astăzi, voi deveni vicepreşedinte al PNL. Nu poţi să candidezi pentru funcţia asta fără să fii membru PNL„, a precizat Frunzăverde pentru Mediafax.

Prim-vicepreședintele PDL Sorin Frunzăverde ar intentiona să demisioneze din partid pentru a trece la PNL, au anunţat surse politice.

Politicianul este președinte al CJ Caraș-Severin din 20 iunie 2008, funcție pentru care ar intenționa să candideze din nou în acest an, din partea PNL însă.

Cu toate acestea, Sorin Frunzăverde a declarat pentru EvZ că nu a demisionat „de niciunde” și că va organiza o conferință de presă, miercuri, în cadrul căreia va lămuri toate necunoscutele.

Președintele PDL București, Elena Udrea, a declarat marți că plecarea lui Frunzăverde „nu este un lucru bun pentru partid”, precizând că nu are la cunoștință ca acesta să își exprime nemulțumiri până în prezent.

„Este o pierdere pentru partid”, a completat Udrea.

Într-o intervenție telefonică în cadrul Știrilor B1 TV, deputatul PNL Eugen Nicolăescu a declarat că nu avea la cunoștință despre intențiile lui Frunzăverde, însă susține că probabil acesta „știe ce face”.

„Nu știam, am aflat din presă. Are alura unui om serios, care știe ceea ce face. Cred că trebuie să îl auzim pe dânsul să ne spună de ce face acest demers. El a încercat să facă o politică mai corectă mai deschisă, transparentă și s-a ales de fapt cu o marginalizare. E greu despus acum dacă este bine sau rău. Eu sunt împotriva migrației politice, dar cred că este o mișcare în cunoștință de cauză”, a declarat Nicolăescu.

Prim-vicepreședintele PDL a declarat, luni, că el candidează la președintia CJ Caraș-Severin, răspunzând astfel la întrebările privind reproșul președintelui Băsescu, potrivit căruia “greii” PDL nu vor să iasă în lupta electorală.

În urma difuzării la scară largă a acestei știri, Sorin Frunzăverde a negat plecarea din PDL și a anunțat organizarea unei conferințe de presă pentru lămurirea problemelor.

Nu am demisionat de niciunde. Mâine voi ține o conferință de presă, veți vedea despre ce este vorba atunci„, a spus Frunzăverde pentru EVZ.

 

Președintele Traian Băsescu a declarat, duminică seara, la emisiunea „La Taifas cu Ion Cristoiu”, difuzată de B1 TV, că „greii PDL-ului sunt grei” doar atunci când se dau funcțiile.

Vezi AICI declarațiile președintelui.

Eugen Nicolăescu, despre trecerea lui Sorin Frunzăverde la PNL

Embed: " />
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie
21:22 - O țară din Europa a reintrodus serviciul militar obligatoriu. Cât timp vor dura stagiile militare
21:13 - Reacția lui Cristi Danileț, după ce judecătoarele au anulat condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare a lui Mario Iorgulescu: “Nu am nicio îndoială că …”
20:57 - O fetiță de 11 ani din Neamț a fost bătută crunt de o vecină. Poliția nu a fost sesizată. Explicațiile părinților
20:48 - Un român pe jumătate chinez a dat lovitura cu o afacere în Toronto: „The Mămăliga Kitchen. Da, a fost un mare succes”
20:48 - Calcul: Câți bani a primit în plus un pensionar, care are o vechime de 26 de ani pe cartea de muncă. Lista completă cu majorările de care au beneficiat seniorii
20:26 - Daniel Dăianu (Consiliul Fiscal): Noua ţintă de deficit a Guvernului, de 6,9%, e cu mult mai mare decât cea asumată inițial. Dacă nu ar fi existat amnistia, acel 6,9% din PIB, ar fi însemnat 7,3 – 7,4%
20:26 - Cum pot vota cetățenii români, prin corespondență, la alegerile prezidențiale și parlamentare. Acesta este termenul-limită pentru înregistrare